just married

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Idag, klockan halv tolv, gifte sig min mamma och pappa i all hemlighet i rådhuset i Falun, något som jag och min lillebror inte fick reda på förens för några dagar sedan. Ja, det var en mindre chock, men det kommer nog bli en ännumer chock när resten av släkten får veta det, hah.
Hur som helst, mitt nyår,
först äta ute med mor, far och bror,
sedan fira stillsamt hemma. jag dissade alla nyårsfester, för det känns som om jag vill vara med mamma och pappa nu när de precis har gift sig. dricka mig full kan jag göra när som helst ;)
så det blir att sitta hemma och titta på tolvslaget från skansen med tapas och ostbricka och champagne, med familjen, kolla på fyverkerier och sånt, och kanske titta förbi jonna sedan för att önska henne ett gott nytt år.
För att vara lite intressant tänkte jag göra en liten söt sammanfattning här då, på vad jag tycker är årets olika stora saker. Läs om ni vill ;D

Årets musik:
well, det här var året jag upptäckte Death Cab for Cutie och Bright Eyes, sorgligt sent, jag vet, men tillsammans med Coldplay, som jag började lyssna allt mer på det här året, så tar de hem årets bästa musik, helt klart. hanna v melankolisk indiepop.

Årets låt:
Hurricane Gilbert med Håkan Hellström, otrolig att höra live och en sådan otroligt söt hyllning till sin bästa kompis, hur gulligt som helst av Håkis.

Årets graviditet:
Att Håkan Hellströms flickvän väntar hans barn är ganska stort för mig, för det betyder att min poppardröm blir pappa, men sedan tycker jag att Katie Holmes och Tom Cruise var ganska stort också, om inte sjukt. Visste ni t ex att Tom har fått stackars Katie att skriva under ett kontrakt på att hon inte får skrika under födseln, för det kan skada barnet enligt scientologin... Någon mer än jag som tycker att hon ska dumpa fundamentalisten med psykopat-leendet?

Årets film:
Ojojoj, jag vill ju egentligen säga Harry Potter och den Flammande bägaren, men jag blev så besviken på att de verkligen totalt INTE följde boken, så därför vinner den inte. Däremot så gillade jag Charlie and the choclate factory jättemycket, Charlie var min favoritbok som liten, och Johnny Depp är ju aldrig helt fel.

Årets bok:
Här finns det ingen tvekan, Harry Potter and the Half Blood Prince, total lycka när den kom ut för en harrypottertönt som mig. Riktigt bra också, fast med hjärtekrossande slut.

Årets tv-serie:
Lost, det enda rätta. Sorgligt att tänka att jag inte följde denna serie från början, eftersom det krockade med OC men som tur var visade TV4 repriser hela sommarlovet. Grey´s Anatomy, med snygga och koola läkare blir klar tvåa.

Årets hotbabe (manlig):
Adam Brody (Seth) och Josh Holloway (Sawyer) kan få slåss om detta, för jag kan bara inte välja.
adam brody
josh

Årets hotbabe (kvinnlig):
Mischa Barton vinner, för att hon är så sjukt snygg. mischa b

Årets händelse:
Massa konsertupplevelser slåss med varandra för mig, Håkan, the Ark och Moneybrother.
Eller nej, att mami och papi gifte sig såklart

Årets hemskaste trend:
Om jag ser ett par uggstövlar till kommer jag att kräkas på dem.

Årets bästa trend:
Babydoll eller stora pilotsolglajjer, helt och hållet underbart.

Årets HEEEEJDÅ:
Crazy Frog, jag hoppas att du blir överkörd av din jävla luftmotorcykel eller att någon äter dig till nyårsmiddag, för jag hatar dig och du förstör ordet musik!

Årets ord:
värdo, bös, detmåjagsäga, klockers och ohmygod.


GOTT NYTT ÅR, FOLK =)
Kommentera 5

ur cosmoGIRL:

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
på barometern, under what´s rocking?
"Jack or Sawyer"
Eeny Meeny... if only all decisions
where this fun.

VADÅ FUN?! jag tycker att det är ett hemskt val, jag skulle aldrig kunna välja.
det är en existensiell fråga för mig. det funkar inte att välja...


Kommentera 3

JONNA

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
jonna

nu tänkte jag lista några skäl till att jag älskar jonna.

1. en gång när vi låg i hennes säng så frös jag jättemycket och hon hade ingen filt så då tog hon sin morgonrock och la över mig. det var jättegulligt.
2. idag när vi kollade på LOST skulle jag gå och kissa, och då sa jag åt henne att vi inte behövde pausa efter som jag sett avsnittet ifråga väldigt många gånger, men när jag kom tillbaka hade hon ändå pausat för att det var en flashback med sawyer och hon visste att jag ville se det.
3. så länge hon finns behöver jag inte älska harry potter ensam.
4. hon gick med mig på sista matrixfilmen trots att hon inte sett de två föregåenden och trots att hon somnade så gnällde hon inte.
5. vi har varit med om trauman tillsammans, till exempel den gången när vi råkade tända eld på hennes matta och den brann jättemycket och vi sprang mellan hennes rum och toaletten med vatten i händerna och försökte släcka den.
6. vi delar samma skadade humor.
7. vi har gemensamma vaneföreställningar och ägnar oss åt verklighetsflykt tillsammans.
8. hon hakar på mina puckade fantasier och funderingar, till exempel att vi skulle ha terapi med sawyer för att han har en så traumatisk barndom. och att vi skulle be hurley om att få sova på honom för att han verkar så mjuk.
9. att vi bara kan vara tysta tillsammans och inte tycka att det blir det minsta pinsamt. det är typ endast då som min röst får vila.
10. vi fyller i varandras meningar och förstår varandras tankegångar väldigt bra.
11. hon tycker inte mina prioteringar och problem är konstiga, utan tycker oftast att de är riktiga och vettiga. som att vi båda tycker att det värsta problemet med att hamna på en öde lost-ö skulle vara att ha mens. eew liksom.
12. hon blir inte sur bara för att jag envisas med att spola över alla jobbiga scener med locke, och blir inte uttråkad över att jag vill köra onödiga saker i slowmotion.
13. vi har inte samma killsmak så konflikter dyker inte upp på det sättet.
14. hon vet alltid vad jag uppskattar att få i julklapp och födelsedagspresent.
15. hon är ärlig mot mig, något som vissa människor verkar ha svårt för.
16. hon tycker också att husmanskost är tråkigt.
17. våra converse matcar varandra.
18. för att hon är jonna.
Kommentera 5
Visa fler inlägg