JONNA

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
jonna

nu tänkte jag lista några skäl till att jag älskar jonna.

1. en gång när vi låg i hennes säng så frös jag jättemycket och hon hade ingen filt så då tog hon sin morgonrock och la över mig. det var jättegulligt.
2. idag när vi kollade på LOST skulle jag gå och kissa, och då sa jag åt henne att vi inte behövde pausa efter som jag sett avsnittet ifråga väldigt många gånger, men när jag kom tillbaka hade hon ändå pausat för att det var en flashback med sawyer och hon visste att jag ville se det.
3. så länge hon finns behöver jag inte älska harry potter ensam.
4. hon gick med mig på sista matrixfilmen trots att hon inte sett de två föregåenden och trots att hon somnade så gnällde hon inte.
5. vi har varit med om trauman tillsammans, till exempel den gången när vi råkade tända eld på hennes matta och den brann jättemycket och vi sprang mellan hennes rum och toaletten med vatten i händerna och försökte släcka den.
6. vi delar samma skadade humor.
7. vi har gemensamma vaneföreställningar och ägnar oss åt verklighetsflykt tillsammans.
8. hon hakar på mina puckade fantasier och funderingar, till exempel att vi skulle ha terapi med sawyer för att han har en så traumatisk barndom. och att vi skulle be hurley om att få sova på honom för att han verkar så mjuk.
9. att vi bara kan vara tysta tillsammans och inte tycka att det blir det minsta pinsamt. det är typ endast då som min röst får vila.
10. vi fyller i varandras meningar och förstår varandras tankegångar väldigt bra.
11. hon tycker inte mina prioteringar och problem är konstiga, utan tycker oftast att de är riktiga och vettiga. som att vi båda tycker att det värsta problemet med att hamna på en öde lost-ö skulle vara att ha mens. eew liksom.
12. hon blir inte sur bara för att jag envisas med att spola över alla jobbiga scener med locke, och blir inte uttråkad över att jag vill köra onödiga saker i slowmotion.
13. vi har inte samma killsmak så konflikter dyker inte upp på det sättet.
14. hon vet alltid vad jag uppskattar att få i julklapp och födelsedagspresent.
15. hon är ärlig mot mig, något som vissa människor verkar ha svårt för.
16. hon tycker också att husmanskost är tråkigt.
17. våra converse matcar varandra.
18. för att hon är jonna.