jag är inte på det bästa av mina humör idag;
lite av det höstdepp som jag den här hösten, för första gången, tycks börja falla in i lite till och från. dock så är det inte så mycket höst längre, marken täcks ju av ett tunt, men existerande, lager snö.
och sedan fredag efter den fredagen, så kommer tess från göteborg och hälsar på, jää, helt otroligt roligt med samtidigt skitläskigt. då blir fnitter & varm choklad, promme, ett spännande möte med min mer eller mindre tossiga klass, idol-final, LOST-box och såntdär.
jag tenderar att bli nervös och överplanera, eftersom jag är lite hyper och intensiv. HAHAH jag tjatar om att jag är intensiv, men to say it out loud, jag kan vara ganska jobbig ibland. ih.
Kommentera 3
jag och mamma städar ur min garderob. jag måste ha henne med som tvingar mig att slänga saker. jag mår dåligt av att se min randiga tröja som jag brukade älska, men som jag inte har haft på några år, åka i ge-bort-till-välgörenhet-kassen.
Kommentera 1

haaarryyy

Publicerat i: POPULÄRKULTUR
wellwell, jag har äntligen hämtat mig lite från gårdagens harry potter-premiär.
herregud vad jag var nervös och lycklig hela filmen, lite besviken dock men det blir jag alltid efter varje harry-film för att sedan älska den efter att ha sett den ett par gånger. jag har för höga förhoppningar men inget kan ju bli lika bra som dessa gudomliga böcker.
daniel radcliff har mot all förmodan gått och blivit lockig och söt, ron/rupert är ännu sötare än förut och killen som spelade cedric var ett snygglo. en miss var däremot att nästan alla sirius-scener hade prioterats bort ur filmen, big mistakes måste jag säga. jag muttrade lite för mig själv.

Kommentera 1
Visa fler inlägg