usch
det var en jättejobbig dag idag.
en tjej i trean har tagit sitt liv, & stämningen på hela skolan var spänd,
och även om man inte kände henne så var det hemskt.
Kommentera 1

Min största dröm är nog ändå att åka till Paris. Se Mona Lisa på Louvren, och Venus de Milo, Madonnan i Grottan, gå över parkettgolvet i Grande Galerie & se allt det där som jag bara kollat på i konstböcker förut.
Och vandra på kullerstenen i Montmartre, låtsas att jag är Amelie och följa de blå pilarna upp för alla trappor från karusellen. Sedan ska jag se Moulin Rouge, och kika ut från Eiffeltornet och se hur Seine ringlar sig genom hela staden.
Jag ska räkna alla  fönster i glaspyramiden utanför Louvren.

 

 

Kommentera 0

hair cut

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Jag har kollat på Consert of the Decead (nej jag kan inte engelska), ni vet Metros Hurra vi fyller 10 år!-konsert i Globen. Håkan, Ark, Hives, mina tre storfavoriter.

men jag upptäckte en sak som gjorde mig fullständigt förtvivlad. Håkan H har klippt sig. & jag måste säga att det är mindre lyckat. det ser ut som någonslags version av den fugly frisyren som Will Smith har i 80-90-tals serien Fresh Prince i Bel Air. Inte så fint. Håkan kan ju liksom inte bli FUL men frisyren. eeew. Daniel Gilbert har klippt sig likadant. Jag misstänker att det var en sorts fyllegrej mellan Håkis och Hurricane. Typ "HÖHÖ vad vi är höga och fulla. Låt oss gå och raka av oss håret på ett otroligt osexig sätt. HÖHÖ".
NEEEEEEJ skrek jag och började nästan gråta.


Kommentera 0
Visa fler inlägg