Jag försöker komma på parrrrtyhumör, det går sådär, jag är förkyld och irriterad, men det är nog lite bra för jag får alltid som roligast när jag inte har några förväntningar. Jag har inte gjort så mycket ännu dock, inte ens orkat mig ned i duschen, men jag har faktiskt målat naglarna knallröda och ätit två kakor. Tror att jag måste försöka äta något, jag kommer ju inte ha så mycket aptit imorgon om jag känner mig rätt.

Nepp, jag tror jag tar ett bad innan jag börjar göra mig iordning, ska vara hemma hos Sofia vid femsex-tiden. Ciao, ha en bra Valborg alla!

(Jag kanske borde lyssna på partymusik när jag laddar, men istället lyssnar jag på Johnny Cash)
Kommentera 1
man tror att Bridge over troubled water inte kan göras bättre än Simon and Garfunkel har gjort den så hör man den med Johnny Cash. Och man inser att det kunde bli bättre.
MUSIKRYSNINGAR. Till tusen.
Kommentera 0
Nu är jag hemma, och det har visst hunnit bli riktigt vårigt här i Borlänge också. Lite snöfläckar här och där, men absolut inte lika mycket som när jag åkte. Finfint, måste jag säga, helt klart att det blir cityshorts och ballerina hela vecka alltså.
Positiva saker med att vara hemma är ju att man får sova i sin egen säng. Jag har en nästan sjuk kärlek till min säng, den är underbar och jättetrevlig. Negativt är att man så snart kommer tillbaka i vardagstristessen och stressen om allt PLUGG jag har att göra kommer över mig direkt. Imorgon ska jag till exempel lämna in min argumentativa engelskauppsatts som jag har skrivit typ tre rader på, och jag har noll lust att skriva den nu. Dessutom har jag förmodligen ett genetikprov på onsdags, eftersom jag skolkade när det var före lovet, jag har ett rättskunskapsprov snart, jag vet inte riktigt när men jag har mina farhågor om att det är allt för snart, jag har ett historiearbete som jag inte ens valt ämne till att fixa, en text om förtryck mot kurderna i Turkiet att skriva, jag måste läsa Övertalningen av Jane Austen och skriva en text om hjältar till svenskan, jag måste skriva en saga till literärr gestaltning-kursen och jag SLÅR VAD OM att jag säkert glömt något. Jag känner för att bli en drop out. Som fan.
Men istället får jag bara ge upp mitt liv för en tid framåt och plugga my ass of.
Hanna hatar.
Hanna lider.
Kommentera 2
Visa fler inlägg