Jag har haft en jättebra födelsedag. Den har bara varit lugn och skön för släkten kommer på lördag istället och imorgon ska jag ut och äta med familjen. Det enda negativa är att jag har rätt hög feber just nu. Förkylningen har kommit smygande och vi får se om jag orkar mig till skolan imorgon. En sak som stör mig lite är att det inte känns så himla speciellt att fylla arton som jag trodde att det skulle göra. Jag känner mig fortfarande som sjutton liksom. Plus att jag jämt blir så besviken över att det inte känns lika stort att fylla år som det gjorde när man var liten längre. Det är trist.


Kommentera 5

dagens citat: "Lika mellan vita och negrer..." - LUF's, Folkpartiets ungdomsförbund, representant under en aulapresenation idag. Jag höll på att dö. Det känns jobbigt att bara skriva the n-word liksom.
 
gick upp och höll på att dö, åkte till skolan, hade matte vilket gick lite bättre idag tack vare Tobbe, gick på information om valet från politiska ungdomsförbunden, kände hur mycket höger jag absolut inte är, blev arg, åt lunch, hade lektion och träffade sedan Antonia för en långfika. Det var jättenice och måste göras om. Sedan åkte jag hem, somnade nästan på bussen hem, däckade i soffan och kollade på Idol, nu sitter jag här och är helt utmattad och känner mig sjuk och tänker på den jävla texten jag måste läsa till Människan socialt och kulturellt-kursen. Jag dör.

Kommentera 7
Jag har just kommit på att To be alone with you med Sufjan Stevens handlar om Jesus. SAY WHAT? Nu är jag helt chockad. Jag älskar den låten. Den betyder jättemycket för mig. Men så handlar den om Jesus.
Kommentera 3
Visa fler inlägg