Är helt klart Ellens lista på varför det är så bra att vara kär i Han Solo.

"10 orsaker till att jag mår bra av att vara kär i Han Solo:

1. Han är snyggare än alla killar jag träffat i verkligheten någonsin.

2. Eftersom jag vet vad han säger och när i alla filmer, så kommer jag aldrig bli arg på honom för att han gör/säger/är fel - för det är han inte.

3. Så fort jag känner ett akut behov av honom kan jag slå på TVn.

4. Jag behöver alltså inte sitta uppe till sent på MSN och hoppas att han loggar in.

5. Samma sak gäller om han blir lite för jobbig - jag kan stänga av TVn och nöja mig med bilder istället.

6. Om jag tröttnar på just Han eller vill ha lite mer, så kan jag sätta mig och titta på en Indiana Jones-film - för han spelar i stort sett samma karaktär där.

7. Det är helt okej för mig att han är ihop med Leia - eftersom hon är coolast, och det bevisar vilken fantastisk smak han har. Så givmild är jag inte vanligtvis.

8. Ibland händer det att en viss kille jag är intresserad av går förbi mig i skolan, varpå folk gärna slänger in en kommentar om att jag borde ragga på honom, eller frågar hur det går. Han går aldrig förbi mig i skolan, men den dagen han gör det, kommer folk inte behöva fråga om sånt.

9. Jag får aldrig höra ondskefullt skvaller om honom, för... han bor liksom i fel galax för sånt.

10. Om jag skulle tröttna på de bilder jag har av honom, så kan jag alltid googla fram fler bilder. Kan DU googla fram bilder på killen DU är kär i?"


Kommentera 3

utmanad!

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Jag har blivit utmanad av Elina, och självklart ska jag inte vara mesig och banga.

"Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade."

1. Jag måste bädda om min säng varje kväll innan jag går och lägger mig, rätta till lakanen, skrynkla ut dem och borsta av sängen, skaka av täcket och sådär, annars finns det inte en chans att jag kan sova.

2. När jag ska åka bil långt så måste jag kissa precisprecis innan vi åker, för annars kommer jag bli kissnödig efter fem minuter, bara för att liksom.

3. Om jag är ensam och fryser jättemycket om händerna brukar jag värma dem i behån.

4. Jag kan äta soltorkade tomater som andra äter godis.

5. För att återgå till kissandet, faktum är att jag alltid kissar innan jag går någonstans, även om jag inte måste, i förebyggande syfte liksom.


Ellen, Ulrika, Martin och Alice, känn er utmanade.


Kommentera 7
Jag har sett alla filmer jag hyrde nu, eller nja, jag är halvvägs genom Meet Joe Black, som jag fick lov att pausa igår för att jag skulle sova. Men när jag sett den tänkte jag blogga lite om alla de sex filmer jag sett. Heja, bäst var i vilket fall Gökboet och sedan kommer Apocalypse now.Lockat hår och uppsatt i något försök till uppsättning. Mamma tyckte att det
kändes lite Pride and Prejudice-inspirerat. Hm.... Jag läser dock den nu,
och blev som sagt kär i filmen, men det var ICKE tanken.
Kommentera 2
Visa fler inlägg