Jag gick upp tidigt, så att jag hann äta en superduperfrukost med mackor och youghurt (orkade inte med gröt idag) och juice, och sedan behövde jag inte ens springa till bussen. Jag hade alltså sovmorgon, annars åker jag ju med pappa till skolan. Det var skönt. Jag kom till skolan, fick reda på att jag kommer få MVG i naturkunskap, engelska och demokrati, blev överraskad men väldigt glad. Sedan fick vi reda på en annan sak, som jag inte blev fullt så glad av. Klassen ska få ett nytt klassrum nästa år. Grejen är bara att det egentligen inte kan kallas klassrum... Det är ett jävla grupprum som de ska slå ut en vägg på. Herregud, bara för att vi är så några (nästa år blir vi typ 12 stycken eller något) så gömmer de undan oss i ett GRUPPRUM. Vi är redan den "mobbade lilla humanklassen", men nu kommer vi ju bli den "mobbade lilla humanklassen i GRUPPRUMMET bredvid TRAPPAN TILL VINDEN". Ja, herregud, det blev upprörda miner där, men vi kunde inte låta bli att skratta. Det är tragikomiskt.

Sedan har jag och mamma gjort ett försök till att storhandla. Men det var så jobbigt, vi blev bara trötta på allt jobbigt folk som var där, fick ont i fötterna och frustrerade över att vi inte hittade, så vi kommer nog inte att försöka oss på det igen på ett tag. Det blir nog att handla på det närliggande, rätt dyra, Ica i fortsättningen också. Men vi hade rätt roligt i alla fall, skrattade så att vi fick lov att hålla oss i vagnen båda två för att inte trilla ihop.
 
Kommentera 8

mothers day

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Grattis alla mammor!

Jag har sovit länge idag, jag tyckte jag förtjänade det, och så har jag slagit in ett paket till mamma. Det är värsta superhårtorken, eftersom hennes har självdött. Och då kanske hon slutar att ta min hela tiden...(ja, det är jag på bilden, stort antal år sedan, när jag döptes, med mis padres)
Kommentera 2
Yeah, jag har varit på bio med lillebror nu, vi såg X-men 3: The last stand.
 
Jag är ett totalt fan av filmer som bygger på serier (jag har stora möjligheter att en dag kunna bli en fullfjädrad serienörd) och X-men är min totala favorit. Jag uppskattade faktiskt filmen way more än vad jag uppskattade The DaVinci Code. Det var mycket gåshuds-scener, mycket nervositet, och stundtals ilska över att alla var så dumma. Men det viktigaste är att jag under en mycketmycket tragisk och sorglig scen storgrät högt och ljudligt. Några småpojkar några rader ned viskade "fjolla". De var totalt okänsliga för att det var så fruktansvärt sorgligt och hemskt och felfelfel.
 
Det blev många OHMYGOD, NOOOOO-känslor filmen genom. Jag vill ju inte spoila för någon, så jag ska inte säga vad som framkallade mina sorger (men en mycket mysig farbror dog). Men det var en bra film, den var snyggt gjord, det fanns ögongodis i form av Hugh Jackman (come on, Wolverine är så het).
 
Kommentera 3
Visa fler inlägg