LAST CALL

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Well, nu har jag en massa att göra så det här blir sista bloggen tills på fåsenuuuu onsdag eller torsdag. Imorgon drar jag nämligen till Helsingborg för att hälsa på Rannva, en av mina potter sweeties; det vill säga någon som jag har lärt känna genom mitt abnorma intresse för Harry Potter. Jag blir kvar där till på onsdag, men jag kommer hem så sent att jag förmodligen inte kommer att orka blogga. Eventuellt kanske det blir någon spännande bortablogg, haha. Jag har lyckats tajma min resa så bra, väl i tid med den första höststormen i Sverige så vi får väl se hur effektiva SJ kommer att vara. Mina SJ-erfarenheter är mycket dåliga. Faktum är att jag har så många resegarantier (ni vet dem man får som lite "plåster på såren" när SJ har fuckat upp grejer och man har blivit ett stort antal timmar försenade) att jag fick min resa till Helsingborg nästan helt betald. Kändes bra, men samtidigt säger det ju endel om SJ. Mitt tåg går ohumant tidigt imorgon. 06.44. Jag kommer att sitta i mitt säte och vara i koma i ett par timmar. Förhoppningsvis gör det inte att jag strulat till något av bytena. Tågbyte är inte min starka sida.

Resan kommer att ta nio timmar. Jag får underhålla mig själv i nio timmar. iPoden blir mitt enda resesällskap. Och så Dorian Gray som jag måste läsa klart snart så att inte min engelsklärare tror att jag är helt obegåvad på engelska och så I väntan på Barbarerna av Nobelpristagaren J.M . Coetzee som vi läser på filosofin och samhällskunskapen i skolan.
Kommentera 2

Nyss såg jag klart den nyaste versionen av Stolthet och Fördom, hyrde den för att uppdatera mig lite pga mitt arbete i litteraturhistoria. Den var riktigt bra, jag trodde att Keira Knightley skulle vara frukansvärd men hon var jättebra som Elizabeth.

pride
Kommentera 1
Det här är en absolut värdelös dag. Och jag får inte ens åka hem från skolan för jag måste sitta där på bilden, vid bra-bordet eftersom det inte finns något dålig-bord eftersom alla andra som valt den jävla kursen har valt den för att de tycker om att rita. Vilket jag inte har gjort. Och de är ju bra på det vilket jag inte är. Så jag sitter där och tycker att mina grejer ser ut som streckgubbar jämnfört med alla andras jävla anatomiskt perfekta målningar. Jag ser verkligen fram mot det där.
 
Dagen är full med negativa saker. Ingen frukost, min iPod bestämde sig för att den också skulle börja hata mig precis som allt annat teknisk jag äger redan gör och regnigt jävla skitväder som var elakt mot mina ballerinor. På religionen så var jag irriterad på allt, det blev lite intressant när vi väl skulle börja gå genom alla nya regliösa rörelser men när man bara ska sitta och ägna sig åt helt världelöst läsande i läroboken får jag damp på insidan. Sedan sa min lärare att jag "glömt" att svara på en fråga i mitt etikarbete och att jag skulle fixa det. NEJ, jag hade inte glömt den, jag hade totalt struntat  i den eftersom jag tyckte att den var jobbig och inte orkade satsa på MVG men det får jag ju tydligen inte göra. Så on top on everything else I have så måste jag nu skriva mer på det där jävla skitarbetet. Dessutom har min mentor glömt att ge mig det där jävla pappret om hjältar som jag tjatat om forever så nu kan jag inte få det skitarbetet ur världen heller och så hittar jag inte henne så att hon kan ge mig det plus nationella prov-häftet som jag inte fick eftersom jag var sen till lektionen och det måste man ju bestraffa.
 
Och klasskompisen som skulle ge mig psykologifilmen som det var min tur att låna hem har visst glömt den hemma. Great! Nu kommer jag få göra all den här skiten i helgen. Ledig tid my ass! Jag hatar skolan, jag funderar på att hoppa av, seriöst, och ägna mig åt något roligare som att vara en förlorare och bara kolla på tv hela dagarna eller läsa massa slash medan jag äter pickles.

Ännu mera stress, great, just what I need. Jag är otrevlig mot folk i skolan nu. Och nu ska vi se om cp-blogg vill ladda det här eftersom den redan demostrerat sin ovilja mot mig genom att ta trehundrasjuttiofem år att ladda.
Kommentera 3
Visa fler inlägg