Wooohoo, Dalatrafik har äntligen hört av sig! Prisutdelning i skolan med representanter från Färdlektyr, Dalatrafikfolk och press efter att jag har kommit hem från Paris. Dessutom fick jag ett väldigt intressant erbjudande om att vara gästkrönikör i en sådan där gratistidning som de kommer att börja dela ut i november. Jag blev helt ställd, eftersom jag under några veckors tid terroristerat mina kompisar med att halvseriöst tjata om att jag vill bli krönikör. Alltid ett litet steg på vägen ju. Sedan kläckte killen ur sig att jag skulle ju få betalt också, "kanske tusen kronor eller så" och då höll mitt huvud på att sprängas då lyckobarometern slog i taket. Tusen kronor. För en krönika. På 500 ord. Vore jag smart på matte skulle jag räkna ut hur mycket det blir per ord, men jag är som sagt högst obegåvad på matte. Så gott folk; 500 ord, gärna bussrelaterad (vilket kommer vara en bit av kaka eftersom jag varje vardag pendlar mellan Falun och Borlänge och dessutom skriker körkortet med sin frånvaro, så jag är beroende av bussar samt los padres välvilja) och deadline i mitten av oktober. Sweeeeeet!

Kommentera 2
Högst lyckad kväll igår faktiskt. Förvånande nog.
När jag kom hem till Sus vid en kvart över sju var både hon och jag osminkade, opepp och outsövda. Hon gick runt i mysbyxor. Mitt hår stod åt alla håll. Vi tog fram lådvinet och hennes syster började kolla på PotC (Dead man´s chest) och vi fastnade också framför filmen. Alltså, Johnny Depp som Jack Sparrow... dreggelnivån är så hög att det finns risk för fuktskador. Dock såg jag inte hela filmen eftersom jag fick lov att springa lite mellan sminkbordet och tvsoffan. Sedan fram mot tio så skjutsade Sus syster Malin oss till Borlänge, där de hade satt upp ett tält där Marit skulle spela. Min enorma tradition av tur gjorde så att min mammas kusin, Jonas, som är vaktchef i Borlänge, stod i insläppet och min nykterhetsnivå var ju inte den bästa, men jag försökte att verka så sansad och nykter som jag kunde. När vi väl kom in träffade vi Tobbe och hans kompis Tony, beställde en varsin cider i baren och satt oss ned för att vänta på Marit. Som var grym.

Sedan, typ halv två-två beställde jag och Sus en taxi hem, där vi satte gång att kolla vad min bortresta farmor och farfar hade i sitt kylskåp (ost, kex, pickles, russin, Loka, bröd och pesto), snokade runt lite på lunar och sedan somnade vi.

Kommentera 0

such a rush

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Skolblogg. I datasalen för friskrivtid på psykologin, av vilken jag spenderade första halvtimmen på stan, där jag bytte mina tights och köpte leggingsen jag lade undan. Sedan kunde jag ju såklart inte låta bli, utan köpte en väska på rea; mörkblå med Klein-blå krokodetaljer. Mycket snygg. Och så la jag undan en grå kofta från Eve of Eden, som jag får köpa imorgon när jag a) fått ut pengarna från banken eller b) fått mitt studiebidrag. Så jag är hög på shopping nu. I skolan!
Kommentera 0
Visa fler inlägg