Överväger ett partyförslag lite lätt, men jag tror inte jag pallar. Har inget att dricka, har inte sminkat mig och är allmänt ful. Hade varit skoj att dra till Falun och träffa Mattias, som inte inte träffat på massa länge, och hans kompisar, men jag tror inte det blir av.

Kommer nog hänga hemma och känna mig övergiven medan jag kollar på hypade En obekväm sanning.
Kommentera 0
Jag vet att jag egentligen inte alls borde vilja gå ut idag, men jag är så jävla pepp på party just nu! Egentligen tror jag att mitt undermedvetna bara känner att det vill få en bra erfarenhet av alkohol, efter den totala snefyllan i fredags. Har insett mer och mer att det nästan är heeelt svart från tio-tiden. Jobbigt. Till exempel minns jag ingenting från bilfärden hem, och den var ändå cirka fyra mil lång. DONT DO AS I DO KIDS.

Men Cheer-SM var rätt okej. Vi gick inte på några tävlingar på lördagen, utan hängde bara på vandrarhemmet och så åt vi kinamat på kvällen. Jag och Jonna hade förskräckliga bakiscravings efter friterade räkor/bläckfisk och vi var så enormt lyckliga när vi fick det.  Ju senare det blev desto mer fnittriga och hyper blev vi, övertrötta och slitna som vi var. Vi skrattade hela kvällen. Åt allt.

På söndag var det dock dags för SM. Då mådde vi bättre, fast jag kände mig fortfarande rätt sliten.

Tyvärr gick det inte toppen för Black Shadows Allstars, både Hurricanes och Tornados kom sist, men jag tror de var ganska nöjda ändå, med tanke på att det bara var deras andra tävling.

Så Södertälje var nice och förvånade mig med att ha massa babes. FAN FINT!
Kommentera 0
Herregud, älska att jag inte orkade sätta ut punkt eller kommatecken i mitt förra inlägg. Älska att jag alltid envisas med att fylleblogga också.

Såhär är det va, att det var roligt igår, men jag blev alldeles för full och tyckte att jag var pinsam, när jag nog egentligen inte var så pinsam. Men jag var ändå lite för full för att palla vara kvar, så jag ringde till pappa och krävde att han skulle hämta mig vid typ ett, och då passade Elin på att åka med och sova här, så att hon lättare skulle kunna ta sig hem på morgonen. However så har jag fått höra att det spårade ur fett mycket efter att vi åkt, det kom inhemska nazister till festlokalen och var dumma i huvudet (det är ett kännetecken för nazister) och gjorde massa ointelligenta grejer. Så det känns skönt att man var hemma, för jag hade lätt flippat över det där igår. Nu verkar dom ha hantera det där rätt bra, fast några av killarna ville slå nazisterna.

Jonnas mobil försvann igår också. Den var alldeles ny och jättesnygg så jag tycker mycket synd om henne! Och NÅGON snodde mina kakor och mina favoritsolisar gick sönder. Och min sista cider försvann spårlöst, vilket kanske var tur. Jag minns nästan ingenting av slutet av kvällen, och det kanske också är tur. Hah.

Älska att jag just hittade lite löv i mitt hår. Jag undrar vad jag har gjort. Älska att jag är så sjukt ful idag. Älska att jag ska åka till Södertälje nu och kolla på SM i cheerleading. Bil i många timmar. Jag är konstant kissnödig och mitt huvud gör ont. Uuuuh, LIDANDE!


Den som säger att jag får skylla mig själv DÖR.
Kommentera 5
Visa fler inlägg