Imorgon fyller jag 19 år, ett faktum som jag inte är överdrivet exalterad över, eftersom 19 känns som en tråkig, ganska meningslös ålder och för att jag börjar tycka att det är lite jobbigt att bli äldre. Det känns som om jag borde mogna och det har jag inget intresse av att göra. Allt går så snabbt och snart kommer jag vara 30 år och då känns det som om livet börjar ta slut. Jag inser självklart att det inte gör det, men så känns det för mig. Jag är liksom närmare trettio än tio snart. Det skrämmer mig.

Min födelsedag imorgon kommer bli lugn. Jag ska bara chilla runt och sloa tills släkten kommer vid fyra och sedan äta middag med familjen, för att sedan gå ut med några kompisar på kvällen. Det kommer nog bli lyckat. Hoppas jag. Dock har jag inga pengar till att gå ut egentligen så jag hoppas på att få lite pengar i present. Så att det räcker till utgång och till den fina Harry Potter-postern som jag spanat in.


Kommentera 3

Idag har jag haft ännu en intressant föreläsning och det är fortfarande inte sådär överdrivet "omg-jag-fattar-inget-"svårt, vilket gör mig nöjd. Idag när jag åkte hem så åkte jag med Söta Busschauffören, vilken man inte ska förväxla med Snygga Busschauffören som var den som jag åkte med igår.

 

Dessutom svär jag på att jag såg en blonderad Severus Snape på bussen.

 

 

Nu tänkte jag gå och försöka att umgås med min familj lite. Ciao!& så en bild på den totalt asfula Voldemort-grodan på framsidan till lillebrors naturkurre-bok.
image940Kommentera 6
För första gången i mitt liv (förutom under matte B, kanske) har jag svårt att förstå en skolbok. Den religiösa människan är en komplicerad bok indeed och ibland måste jag läsa om meningar för att ta in dem. Det känns både kul och jobbigt.

Nu har jag tagit en pause från de 200 sidorna. Jag har hunnit med att ringa Mallan som flyttade till Kalmar i förrgår för att höra hur det har gått för henne, men hon verkade pepp och glad och småfull. Fan, jag vill också ha studentliv nu. Stockholm efter jul. Jag längtar asmycket redan nu.

Jag blir trött av boken. Mina ögon är tunga.
Kommentera 1
Visa fler inlägg