BARNKALAS

Publicerat i: KÄRA DAGBOK

Barnkalas var nice men mentalt krävande. Barn är så intensiva.


Nya bilder på Dan. HP-världen i uppror.
Jag tycker de är ganska vackra.

Kommentera 1
fairy wands
AH, panik på den här dagen alltså! Jag hade bara en lektion idag, så jag åkte in till den. Svenska. Vi skulle vara klara med våra PM och därför hade jag stressat klart mitt igår kväll - sent. När jag kom dit så upptäcker jag (och Malin) att vår lärare är hemma vård av sjukt barn. Well. Great. Då hade man åkt dit bara för att åka hem direkt alltså. Hennes unga är sjuka hela tiden känns det som. Liksom, hallå immunförsvar?

På bussen var det en jättesöt tant som klev på där man egentligen går av, för hon hade en jättestor väska, och det var ju tydligt att hon hade tänkt att gå fram och betala sedan. Men surkärringen till busschaufför tappar humöret direkt. Hon börjar med värsta utlägget om att man inte får göra så och låter jättesur och jätteupprörd och den stackars tanten ser helt chockad ut. Hade den elaka kvinnan hållt på lite till så hade jag gått fram till henne, sagt att världen för fan inte gick under för att någon klev på vid fel dörr, och sagt att busschaufför ju är något av ett serviceyrke och ATT MAN KANSKE INTE BORDE BLI DET OM MAN ÄR SÅ JÄVLA MÄNNISKOFIENTLIG SOM HON VERKADE VARA. Men istället kom hon väl på att hon faktiskt hade en tidtabell att hålla och körde vidare. Synd egentligen. Alla gånger man sett mobbar-busschaufförer skälla ut stackare och alla gånger sadistiska busschaufförer har kört förbi en med sin äckelbuss fast man bara var typ fem meter från busshållsplatsen har ju gjort att man har ett visst hat mot yrkesgruppen. Eller det kanske var tur. Hade jag haft mitt utlägg om hur mycket jag hatar busschaufförer hade väl hela busschaufförsläktet gått ihop mot mig och aldrig stannat när jag väntade på bussen. Men i alla fall. Busschaufförer som eventuellt läser detta: BLI SNÄLLA!

Kommentera 1
Idag kan jag stolt säga att jag har gjort absolut ingenting. Det var så skönt att det inte är sant.

Jag såg två filmer faktiskt; nästan hela War of the Worlds och hela Fantastic Four.

En grej som jag kom att tänka på denna gång jag såg första filmen var hur surt allting slutar för utomjordingarna. Här har de gått och planerat en attack mot Jorden i miljontals år, till och med satsat på att gräva ned massa grejer i jorden långt innan människan började finnas. Och så till slut satsar de och anfaller Jorden, allt verkar go their way, tills de tillslut kommer ut i luften och upptäcker att "ops, vi tålde visst inte deras luft", och dör. Haha, vilket jävla anti-klimax!

Fantastic Four var helt okej, jag är en sucker för filmer som bygger på serier. Men mer än okej var den inte. Lite klyshig då och då. Lite dåligt gjord då och då. Men helt okej. Chris Evans var ju förövrigt rätt duktigt sexig som Johnny Storm. Mest för att han hade så himla het attityd, men också för att who ever made the movie var smart nog att låta killen ha bar överkropp stora delar av filmen. We like that.
Kommentera 0
Visa fler inlägg