nattuggla

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Hanna när hon gick upp imorse (klockan 15.00): "Usch, varför låg jag uppe och lyssnade på DH-ljudbok till kvart över fem? Det var dumt. Ikväll ska jag minsann lägga mig tidigt, före klockan två i alla fall".


HAHHAHAHAAHAHAHHAHAHAAHHAHAH
Kommentera 1
Jag känner mig så emo. Imorgon är det en vecka sedan jag köade för Deathly Hallows. Imorgon har det gått en vecka. Och världen har inte gått under än. Allt jag gör är att läsa fanfic, kolla fanart och lyssna på ledsen musik.


Post-Potter-depression.
Kommentera 2
Åååh, nu har jag gjort det igen. Sett på ett så pissläskigt program att jag inte vågar gå och lägga mig. Jag fattar inte vad det är för fel mig; jag vet att jag kommer att nästan dö av sömnbrist om jag kollar på freaky "OMG spökhus true story"-program, men ändå gör jag det OM och OM och OM igen... Pavlov's teori funkar inte på mig, det går inte att betinga mig till att inte göra saker som är dåliga för mig. Nu sitter jag framför dator och hoppas att jag är säker så länge jag har msn öppet och kan typ caps locka till någon av mina vänner i alla fall att något händer.

Hoppas det blir jätteljust ute snart så jag vågar gå och lägga mig.
Kommentera 0
Visa fler inlägg