"Det borde vara festival jämt, hela dagarna, varje dag"Jag har haft världens i särklass bästa festival. Allt har varit jätteroligt och jag har röjt järnet varje dag, även om mitt alkoholintag kanske var lite väl... rikligt from time to time, och även om jag kanske inte precis var jätteförnuftig alltid så har det varit den bästa Peace and Love någonsin. Jag har hängt med massa folk, träffat nya roliga människor, sett rikliga mängder med snyggingar, hängt i olika camps, ätit festivalmat, träffat Martin för första gången på ett långt tag och därmed hängt med hela E-gang igen, sett brabrabra band och firat Jonna när hon fyllde år på 00.00 på söndagsmorgonen. 

Det känns väldigt trist att det är slut, för trots 3 dygn av festande är jag sugen på mer. Men imorgon åker jag dock till sommarstället för att vila upp mig lite innan det är dags att gå ut med Jonna nästa helg.

Det kanske behövs...
Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!