Fortfarande sjuk men vill gärna tro att jag börjar bli friskare. Vill bli JÄTTEFRISK till fredag då det ju är premiär för Harry Potter and Order of Phoenix på bio. Måste bli frisk till dess. Vill var en underdrift.


Jag har ändrat mig en massa, föresten. Det ser ut som att jag kommer att flytta till Stockholm i början av nästa år istället för att åka till England i två månader. England får vänta, för jag har hittat en utbildning på Stockholms universitet jag vill söka; kulturvetarlinjen. Verkar fetbra, stora valmöjligheter osv osv. Sedan är jag jättepepp på författarskolan på Lunds universitet, men jag anar att det är apsvårt att komma in där. Well well. Annars gav pappa mig en toppen idé; att forska i Harry Potter när jag väl utbildat mig till kulturvetare. Det skulle vara ballt. Ibland är det rätt skönt att ha en pappa som har pluggat en väldigt massa på högskola och har koll och känner folk. Ibland är det mindre skönt när han nästan väljer åt en (jag har fått lov att typ skrika och bli arg ibland för att han ska fatta att det faktiskt är MITT val om jag vill ta studielån eller plugga där eller här, typ).


Ah, och om jag läser kulturvetare får jag en kandidatexamen och jag har alltid velat haft en akademisk examen. Eller jag har alltid varit bestämd i att jag ska skaffa det, är nog ett bättre ordval. Andra drar sig för att behöva plugga vidare, men jag är jättepepp på det. Jag gillar faktiskt att plugga, om jag var plugga det jag är intresserad av.

#1 - - Elin:

Oh, det är jättetufft! Du kan skriva värsta avhandlingen om Harry Potter!

#2 - - Alice:

Oh, det verkar onekligen som en mycket trevlig idé.

#3 - - F. Ai:

Jag är också en såndär pluggare, när det kommer till något jag är intresserad av :)
HAHA, det är orsaken till varför jag failade i musik. Fick G där.

#4 - - Mathilda:

Haha, det där med pappor som tipsar om framtiden känner jag igen, irriterande men ofta ovärderligt.
Och forska i pottervärlden, please! Vore skoj att se något från en vinkel som INTE handlar om de satanistiska undermeningarna.

#5 - - Frances:

Kom ner hit till Lund tycker jag. Det är en av världens bästa städer! Dessutom är det helt fint här, finare än stockholm :P

#6 - - nerd:

Jag gissar att du ska köpa nummer 7 i science fiction bokhandeln? :)

#7 - - ebba:

Yes, imorgon smäller det! Ska bli skitkul, har saknat dig hjärtat!
...bara jag inte försover mig.
Jag tycker att det låter som en toppenidé att du flyttat till Sthlm nästa år. Jag stödjer dig fullt ut ;)

#8 - - Malin:

Men vad GÖR man egentligen med en akademiker-examen? Jag är också jättepepp på att plugga och kan lugnt tänka mig att plugga mycket och länge och akademiskt. Men vad gör man sen med en sådan utbildning? Vet din pappa det?

#9 - - sb:

klart att du kommer in pa forfattar-grejjen, du ar ju typ bast :D