image914
Väntan inför Deathly Hallows var underbar. Jag kom till Stockholm tillsammans med Robin vid två-tiden på fredagen och på stationen mötte vi upp med Sofia, Alice, Ellen, Emzi, Charlie och så lite kompisar till Robin. Sedan åkte vi till Gamla Stan och Sf-bokhandeln där kön redan var typ 50 meter, men som tur var hade jag mitt crew, bestående av Ell, Trams och Chriss där, så vi fick sitta med dem och slapp hamna allra sist. Där var också Emilott som var utklädd till en sjukt läskig men snygg Bella och Emelie som var Fleur. Och Anina! Senare på dagen kom Matilda och jag blev lycklig och typ dog för jag har inte träffat henne på flera år och hon är en riktigt gammal pottersweetie till mig, så att säga. Och jättemånga var utklädda och jättefina och många hade mantlar eller Hogwarts-kläder och allt var underbart. Det finns inte en kväll i mitt liv som går upp mot denna kväll, det var obeskrivbart, jag kommer minnas det för evigt. Det var en sådan gemenskap och alla pratade med alla. Och jag duellerade och jag är fan grym på det, lät att jag skulle kunna kicka typ Voldemorts ass om jag fick chansen. Alltså, en Voldemort utan horcruxes alltså, horcruxes är fusk. Sedan kom Jonna och Moa också dit, för de hade jobbat, och så kom Ebba senare också, för hon hade också jobbat, och alla var hypade och glada men nervösa också. När det började närma sig 01.01 så var man i något slags stadie av "OMG, JAG FATTAR INTE ATT DET HÄNDER, DET ÄR FÖR TIDIGT, NU DÖÖÖR JAG", och allt var sjukt, det går inte ens att beskriva. Vi lyssnade på Final Countdown och hela kön var galen och jublade. När jag äntligen fick min bok, efter att ha köat svinlänge, typ 02.15 kanske, så öppnade jag den, läste dedikationen och började storgråta.

 

Sedan läste vi. Och läste. En del somnade när vi väl kom till Centralen för att vänta på våra tåg (vilket var klockan fem och vårat tåg gick tio) men jag och Alice bara läste och läste och lät iiiiih så fort något hände.

 

Jag inser att det här är en fett förvirrad och kaosartad text, men jag kan inte berätta det sammanhängande och lugnt, för det var inte så det var, det var bara känslokaos och lycka och nervositet typ. Men bilder finns att se här.