the last enemy that shall be defeated is death.

Jag känner mig så emo. Imorgon är det en vecka sedan jag köade för Deathly Hallows. Imorgon har det gått en vecka. Och världen har inte gått under än. Allt jag gör är att läsa fanfic, kolla fanart och lyssna på ledsen musik.


Post-Potter-depression.
nattiz

Läste i tidningen att det finns telefonlinjer man kan ringa i storbrittanien för potterdeprimerade. Jag vet att jag kmr bli helt in i mig själv när jag läst den sista boken, därför drar jag ut på tiden. Men se det från den ljusa sidan. Du har i alla fall två filmer (som ändå inte kan mäta sig med bökerna) kvar. :)

sofia

Till att börja med vill jag bara säga att jag tar risken att låta som ett freak när jag skriver det här: Jag stalkade din blogg för ungefär ett och ett halvt år sen.
Då var jag inte inne i någon HP-period men efter att ha sett en glimt av Hemligheternas Kammare på TV för några veckor sen väcktes det en otrolig längtan efter böckerna som jag inte känt på ungefär sju år. Det var någonstans i väntan på den femte boken jag helt och hållet tappade lusten att fullfölja äventyret men jag läste ut sex av dem på ca tre veckor. Nu har jag just återvänt från min säng med svullna ögon efter att ha läst ut Deathly Hallows och vet inte vad jag ska göra med mig själv.
Just efter jag slagit igen boken kom jag att tänka på din blogg och du om någon borde ju kunna hjälpa mig med min Post-Potter-Depression. HUR SKA JAG KUNNA ÖVERLEVA DETTA TOMRUM I HJÄRTAT? :( HUR SKA JAG NÅGONSIN KUNNA FÅ LEVA I DERAS VÄRLD? :(
/Blogglös ravenclaware

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!