the nerd is home

Okej. Time to go nerdy.

Jag har alltid tillhört den ganska positiva skaran som hävdar att Harry kommer att överleva sista boken, eftersom det verkar för jävla sjukt och fel att han skulle dö. Men nyss slog det mig. Han kommer att dö.

Jag kollade den här intervjun med Jo (part 2) och hon berättar om ett kapitel, som hon haft i huvudet jättelänge, och att hon grät jättemycket när hon avslutade det. Det är kapitlet där Harry dör. Jag bara vet det. "Harry's story come to a clear end..." Det citat är liksom striking. Fyfan...
F. Ai

*förbannad*
Va FAN. Han kan inte dö! HAN SKA JU BLI HERM OCH RONS BARNS GUDFAR T_T

Nattiz

Det skulle inte förvåna mig heller. Meeen egentligen tycker jag det är lite själviskt. Hon KAN ju fortsätta skriva flera delar, det behöver ju just inte vara 7 stycken. Å voldemort kan ju va som en sån där person(sak?) som man aldrig blir av med.. *hoppas* hehe^^

Elin

Han kommer säkert att dö. Jag kommer också att dö. Hjälp. Fast det är ändå på något sätt ett fint slut. (Nej, jag försöker inte på något sätt dölja hur emo jag är)

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!