to the very end

OKej, nu har jag läst ut Deathly Hallows, eller egentligen igår, men blogg.se har ju varit konstigt så... Ja, alltså, nu känns allt bara tomt och mitt liv känns utan syfte men det går kanske över.

Boken är världens bästa och alla fans som säger att den besvikelse är dumma i huvudet eller så är de besvikna över att saker inte blev som de ville och då är de bara dryga. Läs den eller ångra er i resten av era liv.


Nu ska jag återgå till att deppa över att det hela är slut.
linnea

åh.. jag har nästan läst klart, men jag vågar inte riktigt.. jag har dock enorma problem med att sluta läsa när jag väl har börjat.. shit, jag är nervös! (btw, jag såg dig i kön!! :D du satt typ utanför seven eleven, eller? ^^)

Gab

Samma här, det känns liksom lite surt att allt bara är...slut nu.

hanna

linnea: JAAA, varför sa du inte hej?!

linnea

jag vet inte!!!!!! hahahaha! mesig i guess. ;) nädå, när hermione skyndade runt bredvid mig fanns det inte tid att stanna! ^^ (ja, vi var utklädda... hahahahha :D http://liea.bilddagboken.se ...)

Alice

Ah, Hanna, radera Klara-kommentaren? Tänk på de människor som oväntat klickar där och upptäcker att ojdå, slutet stod visst.

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!