WOHO?

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Okej. Jag är rätt nöjd. 79 av 120, det är väl ganska bra då jag skrev högskoleprovet för första gången. Och har haft typ tre prov under hela min gymnasietid (min skola är ingen provskola, vi gör arbeten istället eller diskuterar eller flummar). Jag är fan mest imponerad över att jag lyckades rätt okej på logiken och diagram&tabeller, något det borde ha gått åt helvete på. Och engelskan gick verkligen skitbra, jag hade bara två fel. Ordkunskapen i svenska var sisådär; 29 av 40 och det gick väl helt okej på svenska läsförståelsen.

Lite nöjd är jag, då jag hade skräckfantasier om att vara den första som fick noll rätt och 0,0 på högskoleprovet. Lärar-pappa som har lite erfarenhet av högskoleprov tippar på att jag hamnar på 1,1-1,3. Jag är lycklig bara jag hamnar över ettan.

Plus att jag var bakis.
Kommentera 3
AAAAAH jag är fortfarande helt slut efter högskoleprovet. Jag tror att det gick fantastiskt dåligt. Pappa rättar utifrån text-tv nu, man får ju skriva av sina svar och ta med hem. Har det gått bra kommer jag skrika det över hela bloggen. Har det gått dåligt kommer jag inte säga nått. Så då vet ni.

För newsflash om den lilla festen igår, kolla här.
Kommentera 1

Idag är jag en mycket glad Hanna. Det beror inte på att jag har haft en bra dag eller att solen fortfarande skiner ute.

Nej, det beror på att omslagen till den brittiska och den amerikanska versionen av Harry Potter and the Deathly Hallows har släppts. Blir man inte lycklig?! Dessutom har de avslöjat att den brittiska versionen, den vi får här i Sverige, kommer att ha 608 sidor. Det är bara 1 sida längre än HBP... PANIK!

image807
Kommentera 9
Visa fler inlägg