MONGO

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Nu har jag äntligen städat klart mitt rum. Det kändes lite som om jag höll på med röjningsarbetet efter en naturkatastrof... Det var svettigt, jobbigt och man visste aldrig vad man skulle hitta under massorna av grejer. I och med städningen har jag även (typ) rensat bort skolan från mitt liv. Anledningen till att jag inte städat på så länge är att jag haft så fullt upp med skolan. Anledningen till att det blev så stökig var att det låg skolpapper och skolböcker över hela mitt golv. Allt det där är borta nu. Två stora kassar med papper som ska slängas och två stora kassar med böcker som måste lämnas tillbaka till skolan. En bok är dock borta, vilket är jobbigt, för mitt skolbibliotek har hotat att gå till inkasso om den inte kommer tillbaka. Ooops. Jag är faktiskt JÄTTESÄKER på att jag nog har lämnat tillbaka den så jag tror att det är DE som är dumma i huvudet och fortsätter att tjata. Mongo.

Nu väntar packning inför Stockholm imorgon. Vet inte ens riktigt när mitt tåg går; måste kolla det.


Annan toppengrej är att jag fick veta mitt sista betyg idag. MVG i Människan socialt och kulturellt, den kursen som jag whinat en jävla massa om och hävdat att den är onödig. Jag hävdar forfarande att den är onödig och därmed har jag ett MVG i en onödig kurs. Känns bra.


Kommentera 1
Jag fastnade just i Star Wars Episode III: Revenge of the Sith. Inte för att den är bra egentligen, jag minns att jag var jättebesviken på den första gången jag såg den på bio. Men jag fastnade i alla fall. Och jag grät. Det finns två ställen i filmen som jag alltid gråter på. Det ena är när man får se alla Jedis dö och Anakin typ slaktar alla barnen. Det andra är vid slutet när Anakin ligger och blir bortbränd där och Obi-Wan står och skriker och det är så hjärtskärande. Ewan McGregor är så jävla bra i den filmen. Hayden Christensen suger. Killen har typ tre ansiktsutryck (han kan bilda klubb med Orlando Bloom) och så kan han inte förmedla känslor utan att det verkar fejkat. Det enda bra är att han är skitsnygg i scenen när han inte har någon tröja. Sedan upphör hans fördelar.

Imorgon åker jag på en spontantrip till Stockholm för att nörda mig och träffa lite kompisar, typ Emy, Sofia, Ebba och Ellen. Ska bli nice, men nu måste jag verkligen städa mitt rum. Eller så ska jag leta rätt på A New Hope och kolla på den. Hm.... decisions, decisions...
Kommentera 5

Nu tänkte jag börja med att berätta hur MYCKET jag hatar mina nya hörlurar. De gör jätteont att ha i öronen... Antingen är de jävligt osmart och icke-ergonomiskt designade eller så är det jag som har för trånga öron. Jag frågade Em om hon tyckte att jag borde köpa ett par från Skullcandy, för jag vet att hennes är därifrån, men hon sa att de går sönder snabbt... Surt. Fast om man hade garanti så var det lugnt sa hon. Får fundera på hur jag ska göra. Jag tycker att hörlurar från Skullcandy är så sjukt snygga, frågan är bara om snyggheten väger upp att de tydligen ramlar sönder efter några veckor...

Vår studentsång färdigskriven och den blev helt okej faktiskt. En del rader är bättre än andra såklart, men allt som allt så är den bra. Slutet äger. Det är så ego att man bara myser. Sedan så var vi hembjudna till våran jättesöta klassföreståndare; hon hade lagat jättegod mat och bakat tårta och allt. Henne kommer man sakna nu när man går ut.

Kommentera 4
Visa fler inlägg