Åh, duktiga duktiga Hanna som kollar på fanart och halvkollar på Dawson's Creek istället för att läsa boken med det otroligt lockande namnet Muslim i Sverige som skall vara helt utläst imorgon. I skrivandets ögonblick har jag ingen aning om var jag har lagt den. Dawson's Creek är förövrigt en serie som jag inte kan låta bli att gilla. Jag följer den högst sporadiskt. Om några minuter måste jag verkligen hitta tidigare nämnda bok, men uuh jag vill inte egentligen.

Och det är skitmycket snö ute. Orka frysa. Men tack vare Jingle Spells-skivan har jag massa julkänslor och jag tänker göra massa Harry-julpyssel och sånt som jag aldrig riktigt varit intresserad av. Jag ska surfa runt på Leakys crafting-sida en hel dag och hitta massa roliga grejer att göra... och baka pepparkakor.

Nu är det mörkt ute nästa. Älska att bo någonstans där det är mörkt hela tiden.
Kommentera 3
Nu fyllebloggar jag för att Ell ska få något att ha kul åt. Rolig kväll. Jag är full så att jag nästan är lika full med med ondska som Voldie. Till och med när jag är full tänker jag på Harry Potter. Det äckligaste ikväll var att en man som skulle kunna vara min far försökte dansa med mig. Det roligaste var att diskutera Che Guevara med en full kille......
HAHAH jag ska prata mer med Ell på msn och sedan läsa lite Dödsrelikerna. jag äter kall pizza nu. goooot.t
Kommentera 1
Köandet var underbart. Jag älskar alla som var där. Dödsrelikerna är asdåligt översatt men jag älskar den också.

Jag tror dock att min trötthet igår dämpade min PPD.
För idag känner jag den verkligen.

Allt började imorse när jag läste Dödsrelikerna på bussen och började gråta. Sedan var jag på massa föreläsning där jag höll på att somna trots att det var jätteintressant men hela tiden längtade jag efter boken som låg bredvid mig i väskan. Läste hela bussen hem, en tjej såg min bok och log stöttande mot mig, jag misstänker att hon var en fellow potternerd. Sedan gick jag till Akademibokhandeln för att titta på böckerna där, och där hade de jättefina klistermärken som jag köpte och så lovade de mig  att lägga undan en affisch (en av de jag aldrig lyckades hitta på Centralen) åt mig som jag ska hämta om typ en vecka. Sedan satte jag mig på bussen mot Kvarnsveden och började läsa. Tårarna var under kontroll. Sedan kommer det på en liten tjej på bussen, kanske en 11 eller 12 år, med en Akademibokhandeln-kasse. Hon slänger sig ned på sättet och bara sliter upp boken ur kassen och börjar läsa helt maniskt. Det är självklart en Harry Potter och Dödsrelikerna-bok. Hon läser nog den för första gången. Jag blev så himla avundsjuk men samtidigt tyckte jag så synd om henne för att hon nog skulle bli så ledsen över sorgliga saker i den, så jag började gråta lite smått. Lyckades hålla mig från att gråta jätteljudligt tills jag klev av bussen vid min hållplats och då började End of an era på min iPod och sedan bölade jag hela vägen hem och nu är jag helt tom på insidan.

It's Post Potter Depression

Kommentera 4
Visa fler inlägg