Bläää stängd affär så jag kunde inte vara duktig flickvän. Däremot var jag dålig student och handlade kläder och skit för lite för många hundralappar. Nu ska vi äta snart. Jag älskar att slippa laga mat.
Kommentera 0
Nu är jag hemma in thaa hooooods (Borlänge). Jag kom hem på fredagkväll och sedan dess har jag haft fullt upp men det har bara varit roligt. Det är faktiskt fantastiskt skönt att vara hemma ett tag nu, även om jag saknar folk i Stockholm.

Men på fredagkvällen så blev jag i alla fall hämtad av hela familjen och vi åkte till Max och sedan till Kupolen för jag och bror skulle kolla tvspel. De hade värsta supererbjudandet på begagnade spel till PC på Game så jag köpte Sims Deluxe Edition, Makin' Magic och Holiday OCH Quidditch World Cup för 107 kronor. Sedan flög jag på små moln tills jag konstaterade att jag är urusel på Guitar Hero. De hade det på EB Games så jag och lillebror prövade och han var asbra och jag var värdelös. Kändes sisådär. Men sen åkte jag och bror hem och spelade Ocarina of Time på mitt N64 som jag tagit med mig hem så det blev bra trotsallt.

På lördagen åkte jag och mamma på vår vanliga 2hand-runda, vilket jag har saknat väldigt mycket. Kvällen avslutades med att åka hem och GRILLA (aaaaah somrigt!!!!!) och sedan kom Mikaela förbi och vi pratade hela kvällen för att informerade varandra om vad som hände i våra oerhört spännande liv.

Och nu så ska jag återvända ner på stan och vara duktig och snäll flickvän och langa (läs: köpa och ta med till Sthlm) asbilliga NES-spel till Sampo och sedan träffa Anna och fika. Och ikväll ska jag ..... PLUGGA.
Kommentera 1
Något stort har hänt, bloggläsare.... jag... har... blivit... lite.... brun!!!!
Och tacka fan för det, som jag har pressat idag. Jag har stekt mig i typ fem-sex timmar tror jag. Först åkte jag till univsersitet och satt där och hängde med Mina i det fantastiska vädret och sedan åkte jag till Gamla Stan och satt och pratade med Drean ett tag. Sedan kom Sampo och de tvingade med mig till Comic Heaven och sedan gick vi till Grå Munken. Drean gick hem för att han påstod att han måste plugga. Jag undrar hur mycket han pluggade.

Men jag och Sampo kom för övrigt på världens bästa och fantastiska framtidsplan som även skulle uppfylla mitt mål med livet. Om X antal år ska vi flytta till Edinburgh tillsammans. Vi ska skaffa billig lägenhet (vi kom fram till att säng, dusch, toalett och ett kök vara allt som vi egentligen behövde). Han kan jobba och jag kan typ plugga om jag orkar och annars jobba på café. Men all tid när vi inte gör aktiviteter för att skaffa pengar eller sover eller gör andra saker ska ägnas åt att HITTA JK ROWLING. Vi ska träffa henne. Vi ska systematiskt arbeta oss genom hela staden om och om igen för att att hitta henne. Det är målet. Det är en jakt på Jo. Jag blev aspepp på idén. Den är bäst.
Kommentera 3
Visa fler inlägg