Blä. Borde plugga, städa och handla hem mat. Det är inte roligt med ansvar. Tentade igår och det gick åt helvete om jag får säga vad jag tror. Men mirakel kan ju alltid ske.

Igår var Linnea i Stockholm så att det blev en aphärlig dag med nördgänget. Precis vad jag behövde efter tentapanik och ... annan panik. Känner att jag är lite mer pepp nu i alla fall. Imorgon ska nog jag och Christine på Ikea. Jag älskar Ikea och jag älskar Christine så att det ska bli awesome.

Kom på att jag måste tvätta ikväll också.

Detta är typ få-ordning-på-mitt-liv-dagen.

Jag lyssnar på Closer med Nine Inch Nails. Jag blir alltid lite generad när jag gör det.
Kommentera 1
Åååh den 26 mars kommer ju Håkans nya ut! Jag insåg just hur mycket jag längtar och hoppas att den kommer att motsvara mina förväntningar. Jag hoppas att den blir lika awesome som Känn ingen sorg för mig Göteborg och Det är så jag säger det som utan tvekan är de bästa Håkan-skivorna.

Håkan är en sådan där artist som jag nog aldrig kommer att släppa. Håkan är min tonår, eller i alla fall allt det positiva med min tonår och ofta var Håkan lite samma som Harry Potter; det som hindrade mig från att bli galen. Alla låtar bär på minnen av människor och konserter och underbara tider även det ibland är lite bitterljuvt.

Så Håkan är liksom.... Håkan.
Den store poeten som jag var förälskad i.
Kommentera 0
Såg två avsnitt av Pushing Daisies istället för att plugga.
Är nu frälst.
Hatar att jag inte har Canal+.
Tänker på att det verkligen är samma känsla som Amélie.
Tänker på hur awesome Jim Dales berättarröst är.

Vill se mer.
Bästa tv-serien sedan Dead like me och det säger allt.
*dör*

image1022
Kommentera 1
Visa fler inlägg