The Dark Knight är sjukt jävla asbra. Se den!!! Heath Ledger är briljant som Jokern, så briljant att jag inte en enda gång reflekterade över att det faktiskt var Heath bakom sminket. Allt är jättebra, alla är perfekta i sina roller och fotot är sjukt snyggt. Det sjukaste är att man sitter och inte vill att Jokern ska dö, för han är så awesome. Och het. Ehehe.

Kommentera 2
HAAHHAHAH lyyyyyycccckaaaaaaa. Jag har setat uppe och väntat på att HBP trailern ska komma och nu har den det och den kom lite före till och med. SÅ himla brabrabra och creeepy och braaaaaaaaa aaaah är så pepp på HBP nu, ska starta countdowns och skit, hahahaha ååååhhhhh älska att känna lite potter madness igen!!!!!


Se den häääär.
Kommentera 4
, sa Gud, och så var bloggen vid liv igen. Den har som sagt varit helt livlös i snart två veckor, vilket har sina anledningar, som jag tänkte dra nu. Undanflykter är liksom något som jag tvångsmässigt sysslar med. En av anledningarna är i alla fall att jag har haft fullt upp med Erised 08, som blev väldigt lyckat och många nöjda människor lämnade Täby för en vecka sedan, förhoppningsvis med minnen för livet osv osv. Blir det något nästa år? Vi får väl se... hehe *är hemlig*.

Sen så är jag faktiskt hemma i Borlänge nu också! Sampo har varit här över helgen så det har inte blivit mycket tid till bloggande, om jag säger så. Han åkte hem igår och även om jag saknar honom så är det skönt att få lite tid ensam. Det har varit människor och fullt upp så länge nu, så att få en chans att landa och andas är välbehövligt. Plugga tänkte jag också försöka hinna med.

Men jag har läst annat än kurslitteratur tills igår, faktiskt. Typ hälften av mitt nördgäng i Sthlm har länge obssessat över bokserien Percy Jackson and the Olympians, och jag har ihärdigt dissat dem och anklagat dem för att härda mot Harry. Men i helgen började jag läsa första boken i serien; The Lightning Theif, som Sampo tagit med hem till mig enligt min önskan. Han var skitlycklig över att jag äntligen slutat snacka skit om Percy och var villig att ge böckerna en chans. Och jag är ärligt talat mycket lycklig över det jag också. För jag gillade verkligen boken. Den var rolig, spännande och väldig bra. Absolut ingen Harry, "you only get one like Harry", men den underhöll och berörde stundtals. Så nu är jag väldigt pepp på att läsa de andra böckerna också. Funderar till och med på att beställa nästa bok, för jag tror inte jag pallar vänta tills jag är tillbaka i Sthlm och kan låna. Och ja, det är lite pinsamt eftersom jag har dissat böckerna så himla länge och nu måste erkänna att jag varit en tönt.

Ensam hemma som sagt för tillfället. Resten av familjen reser runt i Europa, men de kommer hem på onsdag. Sedan blir det att dra till sommarstället i Hälsningland vilket kommer att bli galet skönt! Tystnad, inget att göra, massa böcker att läsa och en fantastisk 2handaffär. Grillning på verandan med utsikt över sjön och kvällsdopp vid badplatsen och promenader längs kohagar och åkrar. Plocka smultron vid skogskanten. Österlima är mitt sommarparadis.

Idag ska jag städa lite och sitta lite i solen. Imorgon ska jag gå på bio själv för första gången i mitt liv. Jag tänkte att det kunde ju vara lite Amélie. Ska se Dark Knight. Är sjukt pepp på den, thanks to Dreanis typ. Tjo!
Kommentera 3
Visa fler inlägg