Åååhhåhåhåhååhåhå ni vet tentan som jag bara "ÅHNEJ JAG FUCKADE UPP ALLT GÅR ÅT HELVETE DÖÖÖÖR"....

image1034

SER NI VAD DET STÅR???? C!!!! C!!!!! Vilket är tredje bästa betyget!!!!!!!! Jag dog av chock och lycka!!! Men fatta vad mycket bättre det KUNDE ha gått om jag inte börjat plugga på riktigt först två dagar innan. *DÖR*

Om jag pluggar riktigt nu innan tenta på lördag kan jag kanske få B.... eller A.... *önskedrömma*


Hej jag heter hanna och älskar när det går bra för mig i skolan jag är en pluuugggiissssss!!!!
Kommentera 4
Nu pluggar jag, vilket går bra men är helt otroligt tråkigt. Jag får typ tvångstankar om att kolla min bilddagbok var femte sekund, trots att jag vet att inget kommer ha hänt då alla hatar bdb sedan de bytte till sin fantastiskt fula layout. Men det är dags att jag börjar plugga för jag har tenta på lördag. När jag först fick mitt schema och såg tenta på en lördag var jag säker på att det var ett skämt... man kan ju inte tenta på en lördag, för det måste ju vara brott mot någon av de mänskliga rättigheterna. I vilket fall som helst är det sjukt inhumant och jag är bitter över att det inte visade sig vara ett skämt eller feltryck. Men mja, jag pluggar nu fast jag skulle verkligen behöva komma tillbaka tll Stockholm för att få vara ifred från min sjukligt påfrestande familj. Jag saknar dem när jag är i Sthlm men när jag är här så håller jag på att bli fullständigt galen. De låter och pratar och fattar inte att jag behöver vara ifred med min argumentationsanalysbok. Pappa kom precis in för att prata om NÄSSPRAY!!! Alltså..... va??? ORKA. Lillebror har hög volym på sitt nya Wii-spel och det är nog för att jag ska bli lockad att komma och kolla. Mamma är dock inte hemma men när hon kommer hem så ökar påfrestningen med ungefär femhundratusen procent. Hon tjatar om att spela BINGOLOTTO. Okej.... ingen i denna familj har spelat detta värdelösa spel på typ tio år så varför skulle vi börja nuuu? Jag fattar inte detta.

Men jag åker tillbaka till le hufvudstad imorgon men då följer familj med så det blir liksom inte lugnt då heller. Men det blir nog roligt om min mentala hälsa blir lite starkare. Min fysiska hälsa suger. Jag är asförkyld och det känns som att jag har bommull i huvudet men det är säkert en jävla massa snor. Nej, nu ligger mina anteckningar och kollar anklagande på mig, måste fortsätta plugga. Tjarå!
Kommentera 1
Ibland har jag noll koll kokosboll. Som nu när jag tänkte sätta mig ned och skriva klart min kulturuppsats för att jag är hemma och finner att jag har lite tråkigt. Då inser jag att jag ju inte har med mig mina böcker som jag behöver för att skriva den. Heja mig. Så jag tänkte plugga lite inför nästa tenta istället.

Jag har det bra hemma men jag saknar alla nördar i Sthlm som förmodligen saknar mig lika mycket tillbaka.... eller? Men det är chill här. Lugnt och ostressigt vilket är nice. Igår träffade jag Martin, Malin, Sus och Tobbe och det var extremt trevligt och sedan hängde jag med Jonna vilket var bäst. Idag var jag, Malin och Sus på vår gamla gymnasieskola och hälsade på. Älska att lärarna blir så glad att se en. De älskade mig. Vi sprang på Moa som också var där och hejade typ. Det var jätteroligt, för jag har inte träffat henne sedan 21 juli! Hon har varit i Namibia i några månader med Färnebo folkhögskola och grejat så hon är ball.

Att vara tillbaka på Kristine förde med sig lite nostalgi men det var bara trevligt faktiskt. Det var sådan där lagom och behaglig nostalgi. Man mindes alla långa luncher, all "OMG ARBETET SKA VARA INNE IMORGON OCH JAG HAR INTE BÖRJAAAAT"-ångest och alla gånger vi klagat över trappor. Det var en fin tid ändå.


Men ja. Ska försöka börja plugga snart.
Kommentera 2
Visa fler inlägg