Något som gör hemtentorna lite roligare är de små kommentarer som min lärare skriver i slutet av uppgiftspapret. Denna gång blev det "Gråt inte - skriv!". Fett charmigt. Förut har det varit "kom ihåg - ha kul hela tiden!" om jag inte minns fel. Dessutom har han nu lagt upp planeringen för nästa delkurs och hälsar att han har tänkt att vi ska spendera julen med Joyce och en påse choklad... gulligt.
Kommentera 1

Äckelpäckel

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Usch. Äckelnazister hade någon äcklig demostration i Gamla Stan idag. Eller de gick där iaf med flaggor och skit och skrek. Jag ville bara berätta för dem att de är dumma i huvudet men jag var smart och lät bli, eftersom de förmodligen skulle dödat mig då deras hjärnor fungerar på ett mycket primitivt vis.
Kommentera 2
Så var  det dags för en tenta igen. Tycker att jag nyss skrev en men på litvet så slösar man inte med tiden, åhnej (jag vill dööö). Men frågorna var helt okej och den stora analysuppgiften var om Stolthet och fördom som jag ju älskar så det blir kanske till och med lite roligt. Ska bara försöka passa in det här med Beedle-releasen och lägenhetsvisningar. Åhåhå jag vill ha min tid tillbaka, litvet. Ge mig min frihet åter!!!
Kommentera 1
Visa fler inlägg