Här sitter jag och Cool Ellan och har det mysigt tillsammans!!!! Snygg är hon också.

Kommentera 3

Arvsynden...

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Nu sitter jag i biblioteket på universitetet och har mensvärk från helvetet. Fy fan vad ont jag har. Och jag har ingen värktablett, eftersom jag inte hann hitta någon innan jag stressade hemifrån för några timmar sedan. Jag gjorde ordning mig på typ tio minuter och slängde mig iväg, osminkad med galet hår, eftersom jag kom på att jag glömt mitt usb-minne i en dator i Linuxdatasalen på universitetet igår. På det usb-minnet sitter nycklarna till nya lägenheten. Fyfan vilken panik jag hade tills jag kom fram till datasalen och hittade nycklarna hängandes över kanten vid datorn. Någon hade hittat dem och hängt upp dem där och jag var lättad. Sedan skrev jag ut min hemtenta och lämnade in den. Nu tänkte jag hålla på med uppsatsarbetet men allt jag kan tänka är AJ AJ AJ mensvärk.

Om min pojkvän ser det här får han gärna ha ett paket Ibutemin med sig när han möter mig vid Odenplan efter fem.
Hemskt gärna.
Kommentera 0
Tentan är klar and that's awesome. Nu ska den bara in imorgon så är den ur världen. Eftersom jag är så himla skoltrött och trött på hela universitetsvärlden, att ständigt bli bedömd och betygsatt, så har jag bestämt mig för att jag ska försöka hitta en jobb i till hösten och jobba en termin istället. Det känns som det rätta att göra faktiskt. Så jag letar jobb till hösten, typ från augusti/september. Är det någon som vet något så får ni gärna säga till.

Just nu sitter jag i den nya lägenheten. Sampo har varit här och tvättat hela kvällen typ, så jag åkte hit när jag var klar på uni. Jag sitter på golvet i köket och väntar på att han ska komma tllbaka från tvättstugan. Ska nog försöka hoppa in i duschen också, men sen måste vi försöka komma iväg mot lägenheten i Vällingby där det faktiskt finns en säng att sova i. Är så galet trött att jag inte vet var jag ska ta vägen.


Såhär snygg och trött är jag just nu!
Kommentera 2
Visa fler inlägg