Tentan är klar and that's awesome. Nu ska den bara in imorgon så är den ur världen. Eftersom jag är så himla skoltrött och trött på hela universitetsvärlden, att ständigt bli bedömd och betygsatt, så har jag bestämt mig för att jag ska försöka hitta en jobb i till hösten och jobba en termin istället. Det känns som det rätta att göra faktiskt. Så jag letar jobb till hösten, typ från augusti/september. Är det någon som vet något så får ni gärna säga till.

Just nu sitter jag i den nya lägenheten. Sampo har varit här och tvättat hela kvällen typ, så jag åkte hit när jag var klar på uni. Jag sitter på golvet i köket och väntar på att han ska komma tllbaka från tvättstugan. Ska nog försöka hoppa in i duschen också, men sen måste vi försöka komma iväg mot lägenheten i Vällingby där det faktiskt finns en säng att sova i. Är så galet trött att jag inte vet var jag ska ta vägen.


Såhär snygg och trött är jag just nu!
#1 - - Rannva:

Hoppas verkligen du hittar något, för mig är det tvärtom... har nu försökt jobba i ett år och är nu så trött på att vara arbetslös/hitta skitjobb som jag vantrivs på, så jag hoppas på att studera till hösten.Det enda jag kan tipsa dig om är väl att söka precis ALLT som skulle kunna passa x)Och du är alltid snygg! <3

#2 - - zampo:

SNYGGING!! SNART FLYTTAR VIIII!!! :D