Jag träffade fina vänner och åt tårta som jag och Ell bakat!

Kommentera 2

Fucktard cat

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Det kanske är dags för mig att skriva om Half-Blood Prince-filmen snart. Men liksom, jag har inte bestämt mig vad jag ska tycka än. Blä eller bra liksom. Vissa delar är WOHO AWWWESOME medan andra är FUCKTARDED. Så jag ska nog sätta mig och författa ihop en episk pro/con-lista över den. Yes indeed I will. Sampo läser vad jag skriver nu. Hej Sampo, läs inte över axeln på mig, läs min blogg istället!

Tid att författa en sådan lista har jag för jag är sjuuuk. Jag dör varje gång jag sväljer för min hals och mina öron gör så ont. Buhuhuhu. Jag tror jag har strupcancer! Eller halsfluss.

I övrigt så är jag inte så glad på katten Kasper för han KISSADE i min resväska. That's right. Kissade. Har inte orkat packa upp den efter Expecto and he went and took a pee in it. Tack så himla mycket. Jag skrek på honom i några timmar, medan Sampo fixade så att mina kläder blev tvättade och fina igen. Hatar att katten inte fattar att jag är sur på honom. Katter fattar inte alls så mycket som man tror att de ska göra. Skönt när Kasper åker hem igen faktiskt, för då får man äntligen sova utan att han går på ens huvud mitt i natten.

Aj fan, nu svalde jag och det gjorde oooont. Buhu.
Kommentera 0
Woooohoooooo Gryffindor vann elevhemspokalen på Expecto. Vi var awesome!!!!!!


Amanda med vår POKAAAAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(bilder lånade från Malin som var i Gryffindor på konventet)
Kommentera 0
Visa fler inlägg