Hittills har idag varit en sådan där bra dag. Eller delvis i alla fall. Det är varmt ute och massa sol. Vårdag helt enkelt. Jag var skitsnygg när jag åkte iväg för min handledningstid på uni. Handledningen gick bra! Jag kommer att skriva min uppsats om synen på äktenskap i predikningar från 1600, 1700 och 1800-tal. Det betyder att jag kommer få spendera timmar i Kungl. bibliotekets specialläsesal med vita handskar för att inte skada de gamla sidorna. Asroligt, verkligen. Fast jag skulle föredragit att få sitta på riksarkivet, för det verkar mer hardcore. Men KB är också bra, för då kan man gå ut och sätta sig och äta lunch i Humlegården nu när våren kommer.

Sen när jag skulle åka hem från uni, närmare tolv, så ville jag inte åka hem. Jag var ju skitsnygg och det var sol och varmt. Ingen av mina kompisar kunde träffa mig och fika idag, så jag smsade Sampo och frågade om vi skulle luncha. Men han dissade mig för att luncha med en kompis. Då kände jag mig som den mest ensamma människa i världen. Och jag är kanske lite ensam just nu. Jag brukade ha så sjukt mycket vänner... sen skaffade jag pojkvän och då blir det lite så att några prioriteras bort och man har bara kvar några få. Hatar att det är så.

För att trösta mig gick jag och köpte ett mineralpuder. Dags att testa om mineralsmink lever upp till hypen helt enkelt. It better.


jkislhjfh tråkigt. Jag har tråkigt! Men jag ska städa lite och fortsätta packa grejer i lådor för flytten. Plugga lite kanske. Jätteroligt. Nu verkar solen försvinna också. Blähä. Ska lyssna på Jonathan Coulton och sura.
Kommentera 0

Hej läsare

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Förlåt för lilla bloggtorkan här. Har varit hemma i Dalarna för begravning och precis börjat en ny kurs på uni. Ska skriva en B-uppsats i historia utan att ha läst ett poäng historia på högskolenivå. Oj så det kan gå.

Rimmande Hanna går och sover nu, okej? Så hörs vi imorgon.

Kommentera 0
Igår blev jag crazy och handlade en massa grejer. Det kändes fint till jag fick ångest över att jag borde sparat dem till Gbg istället. Jag ska dit i april på wrock ju. Men skitsamma. Jag köpte jättefina grejer som jag förtjänade. Två klänningar (se bild för en av dem!), en (fejk)skinnjacka, en kofta, fyra armband och ett diadem och nödvändigheter som strumpisar.

Nu är jag hungrig men det finns typ inget jag vill äta här hemma. Buhu. Mat. Kanske beställa... är LAT just nu.

Kommentera 2
Visa fler inlägg