and it's MONDAY

Nu är vardagen slut och jag måste börja ta tag i att lösa min studiesituation igen. Jag väntar på ett mail från min studievägledare för att kunna ringa det sista och avgörande samtalet. Men det är ingen stress egentligen, så jag tar det lite lugnt och det känns skönt. Idag ska jag i alla fall ringa till Falun om religionsvetenskapspoängen jag vill ta igen. Känslan av att mitt liv börjar kännas värt igen är obeskrivligt skön. Just nu känner jag mig nästan lite pigg också, trots en aggresiv förkylning, så jag tror jag orkar mig ut och handla lite nödvändigheter som jag inte vill låta Sampo handla åt mig.

Den här helgen var precis en sådan helg jag behövde. Relativt tidigt i säng alla nätter och så upp relativt tidigt. IKEA med Sampo på lördagen och sen Ben&Jerry's och mesig film på kvällen, och igår lägenhetsplanerade vi och såg X files-filmen. Dock fick jag en tråkig nyhet som inte riktigt sjunkit in ännu.


Neeeej nu måste jag sätta igång här.


Märks det att jag längtar efter sol och varmare tider?!
Ell

Får inte JAG vara med? Vilken mobbning. :(

hanna

jag HAR inga sommarbilder på dig. du är så jävla bra på att undvika kamera eller nått.

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!