"I heard it was a lone gunman".

Jag misstänker att jag blir för inne i tv-serier. Nyss såg jag en dokumentär om mordet på John F. Kennedy och de bara "vem var det egentligen som avfyrade skottet?". Jag bara "eeh, men det VET man ju. Det var ju C.G.B Spender. Är dom dumma i huvudet eller?" och så satt jag och skrattade åt dem för att de var så fail.

Sedan kom jag på vem C.G.B Spender är.
 

Det är ju Cigarette Smoking Man från X-files alias. Det var ju han som sköt JKF.
I serien. Inte i verkligheten. Ops.

Fail Hanna.
Kommentera 0
Något jag verkligen, verkligen, VERKLIGEN rekommenderar är The Joker Blogs. Det är några batfans om har gjort sjukt bra och proffsiga avsnitt av vad som händer med Joker efter där vi lämnar honom i Dark Knight. Killen som spelar Joker är bättre än Ledger ibland. Även om man inte är värsta batnörden, och bara är nyfiken på vad som hände sen, så kan man kolla. Är man värsta batnörden så kommer man njuta av de små hintarna, såsom att Joker nynnar Joker theme från tecknade serier, eller ett gästspel av Hugo Strange. Allt är sjukt snyggt, intressant och stundtals sjukt läskigt. Jag älskar det. Det är därför jag är vaken just nu fast jag sa att jag skulle sova tidigt. För att jag håller på att se om alla avsnitt. Kolla på pilotavsnittet. Killen är otrolig.
Kommentera 0

Pussis

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Gud vad fangirlig jag har varit på senaste.  Hehehe.
I alla faaall, jag och lillebror är ensam hemma den här helgen för mamma och pappa är i Västerås. Det är lugnt och skönt. Nu har Victor gått till affären för att köpa läsk och kladdkaka. Innan det spelade vi LegoBatman och det var roligt. Idag borde jag verkligen försöka plugga lite dock. Jaja. Vi får se.

Nu ringde mamma! Hejdå!
Kommentera 0
Visa fler inlägg