13:28

Det är helt sjukt hur lite bra det går på tv vid den här tiden på dagen. Det är säkert för att vi endast har ettan, tvåan och fyran. Och så några fler bajskanaler som ingen vill se. Vafan liksom. Känns som att vara tillbaka på 90-talet, när min familj var sist att skaffa fler kanaler, för att mamma och pappa tyckte att det gick så mycket skit på de andra, typ. Sedan upptäckte pappa att man fick sportkanaler om man skaffade fler, och mamma upptäckte Animal Planet. Så då var det helt plötsligt kvalitetsprogram på andra kanaler också. Hejsan hoppsan liksom.

Jag är fortfarande sjuk.
martin

brorsans kompis verkar gilla harry p lika mycket som du: http://tenminutedream.blogg.se/2009/october/monopotter-1.html#comment

Ell

Låter typ exakt som mina föräldrar. Förutom att mamma gillade Canal+ och pappa fortfarande blir arg om man pratar högt om trean.

Rannva

Dåligt! Blir frisk med dig!Och du, det känns likadant även om du har trean och femman (har ju inte de andra kanalerna, vill inte ha någon stor box) just nu. Förutom att under 90-talet hade de faktiskt bra tecknat på tv >_<

mikaelaa

Det bästa som går på Tv mitt på dagen är Christine på femman, hahahaha, så himla bäst <3 :D

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!