Nu kom jag på vad jag egentligen tänkte blogga om när jag loggade in och hittade Martins kommentar, och blev distraherad av HP-monopolet. Jag tänkte berätta att vi (jag sa hur det skulle vara och Sampo flyttade saker) möblerade om i vardagsrummet igår. Egentligen har jag aldrig riktigt varit nöjd med hur det såg ut i vardagsrummet innan nämligen. Det gick så långt att jag (nästan) låg sömnlös på nätterna och tänkte på hur jag skulle kunna fixa till mitt lilla möbleringsrelaterade fuck up. Så igår satte vi gång att flytta på saker, byta plats på affischer och dra den sjukt tunga tvmöbeln genom rummet. Sampos älskade piano fick flytta ut från sovrummet och in i vardagsrummet också. Resultatet är awesome! Jag är verkligen sjukt nöjd med hur snyggelisnyggt detta blev, och jag lovar att inte tröttna på det på ett bra tag. Imorgon ska vi förmodligen till IKEA också, då ska jag köpa gardiner, fina skira vita spetsgardiner.

Ett nytt problem har dock uppstått; det tomrum piano lämnat efter sig i sovrummet. Skitfult är det. Egentligen så skulle jag vilja ha en liten, nätt vit trä/järn-soffa där. En sådan är väldigt lätt att hitta för ett par hundra på second hand... om man inte hade bott i Sthlm där all second hand är skitdyr och så saknar jag sätt att transportera den på också. Så jag får väl åka hem till mamma och pappa i fina Dalarna och köpa mig min lilla soffa, och sedan gnälla tills någon av dem går med på att skjutsa soffan (och mig!) till Sthlm. Och tills det att jag får mina fina lilla vita soffa så får jag väl möblera om lite lätt i sovrummet för att försöka få tommrummet att se mindre tomt ut.

Men som sagt; vardagsrummet = sjukt nice. Jag tog en bild på pianot som fått flytta hit nu för att demonstrera hur lovande det ser ut. Tar mer bilder när jag orkar.

Nu: Operation Sovrum.

#1 - - Olof:

visst är det COOLT!! Och vavvaa finns det en riktigt hp-cluedo? dett visste jag inte!

#2 - - Rannva:

Pianot trivs förmodligen mycket bättre i vardagsrummet, det är ju trots allt där det hör hemma ^^