Det här är mitt nya pass. Jag tycks mystiskt ha bytt nationalitet, för visst ser jag ut som en liten asiatisk flicka? Sampo säger att jag är dum i huvudet, och att jag ser ut som mig själv, men jag tycker att jag har lite för snea ögon för att se ut som mig själv. Men vem vet, kanske är mitt samiska ursprung som äntligen syns i mina ansiktsdrag. Lägg gärna märke till att jag är vindögd också! Det syns inte jättemycket här, men på mitt leg syns det superdupermycket. Kanske visar er någon dag, om jag är full eller allmänt sinnesförvirrad.

Och jepp, Hanna Marie är mina riktiga namn, Fiddeli är bara något jag brukade vilja heta och tjata om när jag var mindre (det är från tvserien Den vita stenen), men jag funderar på att lägga till det. Namnbytespapperna ligger faktiskt färdiga att skicka iväg här hemma, den dagen jag bestämmer mig att det är dags.

Så nu vet ni det. Information ni inte kunde leva utan. Expect pop quiz later!
#1 - - cao:

du ser iallafall inte pissed eller livrädd ut. jag ser HELT skräckslagen ut på mitt id-kort (gjort hos polisen, samma krav som passfoto) och anna ser ut som terroristen über alles på sitt pass. du ser snäll ut!