Nu kör vi på Q&A!

Josefin frågar:
Vad skulle du helst vilja göra/jobba med i framtiden?
Hanna svarar:
Nu blir det svårt. Jag slits mellan två grejer just nu. Det ena är att när jag jobbat ett tag, kanske nästa höst, så vill jag börja läsa till sjuksköterska. På grund av dålig koll så har jag alltid trott att jag behöver läsa in lite grejer för att kunna hoppa på SSK-linjen, men så är icke fallet. Så jag är sjukt (hehe) pepp på att läsa till sjuksköterska nu. Det andra är att jag gärna vill jobba med något kreativt. Skriva (författardrömmen vill inte dö) eller jobba med inredning eller mode skulle var nice! Men mest realistiskt är väl att jag utbildar mig till sjuksköterska och sysslar med det andra vid sidan om.

Cecilia frågar:
Vilka typer av bloggar läser du och vilka bloggar ogillar du?
Hanna svarar:
Jag läser faktiskt väldigt mycket bloggar. Mest är det bloggar som handlar om allt möjligt, vi kanske kan kalla det dagboksbloggar som tar upp flera ämnen. Det finns vissa bloggar jag läser varje dag, så som mina vänners bloggar (många av dem går att hitta i högermenyn) och några bekantas bloggar, plus Blondinbellas, Kenzas och  Hanna Fridéns, Bloggfrossa och Tuffast av alla. Blondinbellas läste jag först för att jag gillade att störa mig på henne, men nu tycker jag om hennes blogg på riktigt, då jag tycker hon mognat och blivit jättemycket bättre. Hanna Fridén, Bloggfrossa och Tuffast av alla läser jag för att de är skitbra. Kenza brukade jag gilla, men på senare tiden tycker jag att hon blivit gnällig och omogen, lite som att framgången stigit henne åt huvudet. Bloggkommentatorerna brukar jag också kika in på varje dag. Sedan finns de dem som jag läser minst en gång i veckan, vilket är Alex Schulman, Spiderchick, Underbara Clara, Foki, Sigrid, Storstadspojken, Silverfisken och så din blogg faktiskt, Cecilia!. Och nääää, jag orkar inte länka till alla. Googla för sjutton om någon vill hitta.

Jag har svårt för bloggar med jättedåligt språk. Och bloggar som saknar självironi.

Mikaela frågar:
2. Tror du att det kommer hålla hela livet mellan dig och Sampo?
3. Vem tycker du ska vinna Idol?
4. Hur många barn vill du ha?
5. tycker du att det är bra skådisar i harrypotterfilmerna eller borde de ha valt någon annan istället för nån osv?
6. Om du fick jobb i typ England eller Frankrike i ett helt år, skulle du åka?
7. Vilket ord föredrar du mest, "awesome" eller "sweet", haha.
Hanna svarar:
1. Var är ettan, Mikaela? :P
2. Ja, eller jag hoppas det i alla fall. Jag vill att det ska göra det!
3. Aaaaaah jag veeeeet inte!!! Erik eller Calle! Men jag kan inte bestämma mig vem av dem. Men Erik... tror jag.
4. Två stycken. Det känns lagomt. Vad man pallar liksom. "Lagomt? Så svenskt av dig", säger Sampo här bredvid mig.
5. Både och. En del är skitbra och andra är bajs. Harry och Ron gillar jag jättemycket, men Hermione har jag lite svårt för ibland... men hon funkar liksom. Michael Gambon, den nya Dumbledore, tyckte jag var katastrof upp till sjätte filmen men nu har han skärpt till sig. Den värsta är ändå Gary Oldman som Sirius... alltså, Gary är awesome men INTE som Sirius, för Sirius ska vara snygg och det failar Gary Oldman att vara! Och han som spelar Remus Lupin är inte heller så bra. Men däremot är Snape, McGonagall, Hagrid, Luna, Neville, Ginny, CEDRIC, Voldemort, Draco och massa andra superbra. Jag gillar inte Helena Bonham Carter som Bellatrix. Hon är alldeles FÖR bat shit crazy och porrig. Christian Bale skulle kunna vara en awesome Sirius Black förresten!  Kolla bara början på Batman Begins!
6. Hm.... så jävla svårt. Men jag tror det. Om jag får ta med mig Sampo och kattisen!
7. AWESOME SÅKLART! Det är det ultimata ordet. It's aweeesooomeeee! Legendary kommer tvåa!

MalinW frågar:

1. Följer du Foki? Isf, vad tycker du om hennes blogg?
2. Har du läst milleniumserien och/eller sett film/erna/? åsikt isf? och om du både läst och sett, vilken version föredrar du?
Hanna svarar:
1. Well yes I do. Jag kollar in där någon gång i veckan och jag tycker den är skitsöt och mysig. Hon är sjukt sympatisk och gullig. Och bakar världens snyggaste cupcakes! Vad tycker DU om henne?
2. Jag har varken sett eler läst dem, faktiskt. Jag gillar inte alls deckare faktiskt, så jag har lite fördomar mot hela Millenium-grejen. Men jag borde nog läsa i alla fall, bara för att kolla vad hypen är all about.

Ell frågar:
1. Är jag skyldig dig en fika än?
2. Om världen var på väg att gå under och du var tvungen att ligga med antingen Edward Cullen eller Ronald McDonald för att rädda den, who'd you do? Och vi pratar bok-Edward, inte RPattz!!!
3. Om du fick bli bästis med Jo Rowling under omständigheterna att du aldrig mer fick ha sex, snacka skit med oss på Mineur, eller äta B&J, skulle du göra det?
4. Vad är det bästa med Dalarna?
Hanna svarar:
1. Ehehee du får gärna vara skyldig mig en fika! Så jaaaaaa det är du!
2. Hahahahhhahahahah du är störd. Men Ronald McDonald. Jag skulle kunna kisa med ögonen och låtsas att han är Joker! Typ!
3. Jag skulle faktiskt inte bli bästis med henne då! Jag älskar er, sex och B&J alldeles för mycket!
4. Allt med Dalarna är bäst! Men framförallt naturen. Naturen i Dalarna är så himla nice, med massa dalar och kullar och Dalälven som slingrar sig genom allt, och täta trollskogar och somriga ängar på sommaren och frostiga träd på vintern. Jag uppskattade inte allt det där förut, men efter att jag flyttat därifrån har jag blivit sjukt lokalpatriotisk. Men jag älskar ju Stockholm också!

Sampo frågar:
1. Erik eller Calle?
2. Ska Scully dränka sig eller gå på plattorna jag har precis stekt en falukorv på när hon har pissat ner alla dina väskor, kläder och soffan?
3. Föreställ dig en date med Bale-batman och Heath-Joker, hur "långt" kommer vardera av dem och varför?
4. En gammal Pippi Långstrump vill intervjua dig - om vad och hur fick hon tag på dig?
5. Du upptäcker att House Cup pokalen som Gryffindor vann på Expecto är borta (räkna med stulen) och det är inte Ell som har den, vem misstänker du?
och still sist,
6. Vem älskar dig MEST!?
Hanna svarar:
1. Sluuuuta du vet att jag inte kan bestämma mig! Men jag svarar Erik. Just nu i alla fall. Kan dock ändras!
2. Dränka sig, tror jag. Kommer bli sjukt mycket katthår på spisen om hon ska brännas där.
3. Heheheh det här är typ min favoritfråga någonsin. Vi börjar med Bale-Batman. Jag tror han inte kommer längre än hångel faktiskt. Dels för att jag gillar honom bättre som Bruuuuce, men också för att hans jävla dräkt är sjukt svår att ta sig genom, känns det som. Heath-Joker kommer så långt han vill komma, om jag säger så, hehe.
4. Va??? Alltså... om att jag är bättre än Astrid Lindgren på att skriva kanske. Ja! Hehehe och hon googlade mig och hittade mig så!
5. Spontant: Sean eller Dreaner.
6. Du och min mamma får slåss om den titeln, antar jag.

Dreaner frågar:

Mat?
Hanna svarar:
Ja tack.

Matilda frågar:
Är scully så ond som hon verkar? Är choklad så himmelskt gott som min mage säger? Är batman coolare än indiana jones? Är indiana jones coolare än chuck norris???? :DDDD
Hanna svarar:
1. Näää, jag tror bara att hon är lite omedveten om sociala koder. 2. Godare. 3. Hell yeah he is. 4. Chuck Norris tror inte på växthuseffekten, så jag tror inte på Chuck Norris (jag tror jag citerar Ell nu!). :DDDD


Tack så mycket för alla era frågor. Ni är awesome!
#1 - - mikaela:

haha jag tänkte att det är så tråkigt att allting måste börja med en etta liksom.. eller så hade jag ett sämstmoment ><

#2 - - Christine:

Whaaaat HBC är ju en starkt bidragande orsak till att OotP och HBP är sevärda!! Bästa castingen tillsammans med Alan Rickman!

#3 - - Ell:

Men fikakommentaren gällde ju vår Pottersues deal!Och Chuck Norris tror inte på EVOLUTIONEN, Hanna. Därför tror vi inte på honom (vilket det var Trams som sa först vill jag minnas). Vem fan tror inte på evolutionen liksom?OCH INDY ÄR SÅ MYCKET COOLARE ÄN BATMAN!

#4 - - Rannva:

Aaaaah, nu får jag ta och börja kolla på din blogg igen. (Och allmänt bli mer bloggaktiv) >_< Hur är det med dig gumman?