Imorgon åker jag till London. IMORGON! Jag fattar inte hur tiden kan ha gått så jävla snabbt, men imorgon åker jag i alla fall. Nu är jag ungefär 50% typ nervös och 50% galet pepp. Tankarna snubblar över varandra när jag försöker lista allt jag vill hinna göra i London och jag är livrädd att glömma bort att besöka King's Cross.

I natt drömde jag att jag var i Paris. Det var jättefint väder, men sedan började det regna, fast jag blev ännu gladare och tänkte på Ne me quitte pas med Regina Spektor. Hon sjunger "I love Paris in the rain", nämligen. I drömmen var jag precis på väg att komma fram till cafét där Amélie jobbar, men så blev jag plötsligt väldigt ledsen. Jätteledsen. Min kamera dog, men jag hade min mobil som jag kunde ta kort med. Men jag var fortfarande ledsen. Sedan kom jag på att det var för att Sampo inte var med mig i Paris, och då vaknade jag. Känn er välkomna att tolka drömmen!

Fast nu är det ju London baby som gäller. Innan jag åker dit så måste jag
1. hämta ut mitt pass från polisen i Sollentuna
2. köpa nya leggings och strumpisar
3. packa
4. STÄDA LÄGENHETEN DÅ MAMMA OCH PAPPA OCH LILLEBROR KOMMER OCH HÄMTAR MIG IMORGON OCH DÅ KAN LÄGENHETEN INTE VARA STÖKIG OCH ÄCKLIG. VIKTIGT!

I eftermiddag ska jag hämta passet. Imorgon städar jag nog lite snabbt. Och åker till Jakans centrum och köper leggings och grejs. Och packar. Allt kommer hinnas så fint så.

Nu är jag helt sjukt hungrig så nu ska jag se vad jag kan fixa att käka. Ciao!


nu kom jag på en egen tolkning av drömmen;
innebär den kanske att jag är rädd för att börja sakna Sampo jättemycket i London? hm?
#1 - - Cecilia:

Åh, jag är så avundsjuk.. Ha det så kul där borta! :)