In sickness and in health

Näe vad är det här? Mitt imunförsvar tycks ha gått och gömt sig helt, för nu är jag dunderförkyld. Och om en vecka och en dag ska jag ju åka till London! Jag får se till att kurera mig som tusan... Inga virus ska hindra mig! Jag ringde för några timmar sedan och sjukanmälde mig. Det känns surt att förlora arbetstimmar, men vad ska man göra liksom? Jag skulle kunna tvinga mig iväg dit, men då skulle jag nog bli sjukare senare. Senare = nästa vecka när jag ska till London! Och det får inte hända.

Så nu ligger jag och vilar i soffan med en apelsinfestis och kollar på Wire in the blood/Mord i sinnet samtidigt. Jag har de första säsongerna på dvd, för att jag gillar dem så mycket. De blir faktiskt inte tråkiga även fast man har sett de flera gånger och vet vem som är mördaren. En liten kissekatt ligger och sover i mitt knä också, det är mysigt. Nej nu vaknade hon visst!

Men main focus just: BLI FRISK HANNA! Snälla håll tummarna för att jag blir frisk?

Ra

Klart jag håller tummarna, man får ju inte vara sjuk i London, det är inte kul.

Anonym

Dumma mig stavar fel på mitt eget namn XD

Johanna

håller tummarna Krya på dig! :)Jag vill se massa bilder ifrån London sen! :D

Daniel

Håller tummarna!Krya krya!!!

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!