Lite ensamt var det nog

Nu är jag lite besviken! Såg precis Ensemble c'est tout, alltså Tillsammans är man mindre ensam, som jag lånat av Elin. Om man har läst mitt blogg ett bra tag kanske man vet att boken är min favoritbok, om man räknar bort Harry Potter-serien. Så jag var väldigt ivrig att se filmatiseringen. Och den var... sisådär. Den gav inte samma känsla som boken bara. Även om Camille är jättegullig och Franck är jättesnygg... så blir det liksom inte samma grej. Nu funderar jag på att titta på Amélie från Montmartre, för även om filmen inte var superbra så väckte den suget efter fransk film. Måste bara hitta Amélie först, jag har en känsla av att den blev lite borttappad i flytten.


Elin

Jag håller med! Det är liksom något speciellt med Anna Gavalda-atmosfären, och det framgår inte i filmen. Dock hade jag nog älskat filmen om jag inte läst boken först :p

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!