Monpotter!?

Oooooh kolla den här som Martin länkade i kommentarerna. Seriöst sjukt snyggt! Något sånt skulle man ha på Protego 2010... Gud vad jag önskar att jag var lika kreativ och duktig som de som gjort den, men om jag ens skulle försöka mig på att göra ett spel skulle det se ut som ett dagisprojekt i slutändan... Oh well, jag är bra på andra saker. Som att arra konvent och wrockspelningar!
Ell

Vi borde totally be dem göra ett åt oss. Och betala såklart!

malin

läste din kommentar till monopotter occh måste bara säga SKÄMTAR DU MED MIG finns det ett riktigt harry potter-cluedo?!?!?! oj oj OJ vad häftigt!!det är förresten jag som gjort clurry potter (hehe..) och monopotter tilsammans med olof. och det är SÅ roligt! jag är även grymt sugen på protego 2010, så jag skulle kanske kunna ta med ett spel dit :) det vore roligt!

cao

jag gör ett om ni bjuder mig på protego (a)

malin

jaaaa åh vad roligt! jag pratade med olof idag och vi kan absolut göra ett till! harry och pyssel är det bästa jag vet, så tillsammans är det helt awesome! fint med en välgörenhetsauktion också, blir lycklig i själen av det.

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!