Tackis!

Mmmm ni har frågat mig lite frågor! Vi avvaktar lite till och ser om vi kan få fler, haha. Svara på inlägget nedan i så fall, people. Idag gick det skitdåligt på jobbet, men det kan bero på att ingen var särskilt pepp, och framförallt inte jag. Jag jobbade bara till åtta, men satt ändå och var sur för att jag skulle missa större delen av Idol. Bläis på det. Ingen vill ju svara på frågor på en fredagskväll heller.

Nu har jag parkerat mig i soffan framför Idol och jag och Sampo tjockar till det lite och har beställt hem pizza... Hoppas den kommer snart för jag svälter ihjäl lite. I kylen väntar de trevliga herrarna Ben och Jerry på mig också. Sweeeeeeet.
Matilda!

Hmmm, frågor!Är scully så ond som hon verkar? Är choklad så himmelskt gott som min mage säger? Är batman coolare än indiana jones? Är indiana jones coolare än chuck norris???? :DDDD

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!