Klad kaka

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Jag har lite lösa planer på att baka en kladdkaka faktiskt.
Kommentera 0

Lickitung

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Sedan ett tid tillbaka har Scully börjat väcka mig på ett högst egendomligt sätt. Hon smyger upp i sängen, och börjar slicka mig på varje liten yta hud hon kommer åt. Fötter, armar, mage, hals; det spelar ingen roll, she does not dicriminate. Är detta normalt kattbeteende? Vad vill hon? Försöker hon göra ren mig, äta upp mig eller vill hon bara vara dryg? Hon gör inte så mot Sampo, inte i lika stor usträckning i alla fall. Jag fattar inte.

Nu har jag i alla fall varit vaken ett tag och bara legat och njutit av att göra ingenting på soffan. Men nu har det blivit  tråkigt. Något jag absolut skulle kunna göra är att städa. Men det skulle vara lite kontraproduktiv då det skulle innebära desto mer tråkighet. Så det skippar vi. Bättre att städa på fredag, då tjejerna kommer hit på tjejmys på lördag och då är det nice om det är nystädat. Tjejmys med rosa drinkar, Ben&Jerry's och tjejfilm blir det... något med Heath Ledger är ett måste.

Näää om man inte skulle ta och laga lite mat och se några avsnitt av Batman: the animated series? Jooo, det gör jag! Bye bye äppelpaj!
Kommentera 1

Awesome!!!!

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Jag har typ fått jobb! Har pass inbokade resten av veckan!!!! YAY! Bara vid-behov-anställning men nice ändå!
Kommentera 1
Visa fler inlägg