Sjuk syster

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Idag är jag inte en sjuksysterstudent. Idag är jag en sjuk systerstudent. Japp. Är så sjukt jävla förkyld att jag känner mig avtrubbad från världen typ. Har precis setat i telefon med studentkåren, studievägledare, CSN och Försäkringskassan. Kåren för att anmäla att jag inte kan följa med på internat, studievägledare för att jag inte kan komma på uppropen, CSN för att dubbelkolla att det inte blir problem för att jag kommer att terminsregistrera mig lite senare och Försäkringskassan för att sjukanmäla mig. CSN berättade nämligen att man alltid ska göra det som student, för då räknas de dagarna bort när de tittar på studieresultat och man får återanvända veckorna senare. Sweet. Tänk att jag har pluggat i tre år utan att veta det. Mindre sweet.

Jag var sjuk redan i fredags men kunde inte ställa in förlovningsfesten i lördags med så kort varsel. När jag vaknade på söndag var jag sjukare. Känner mig döende nu men hoppas att det ska gå över snabbt! Imorgon fyller jag år. Det blir bara jag och Sampo och det ska bli mysigt. Om jag mår lite bättre ska vi köpa ring. Misstänker dock att jag inte kommer må bättre. Buhu. Nu börjar det bli osammanhängande här men det beror på feber tror jag. Hoppas min familj kommer till helgen. Hoppas jag är frisk då. Skitförkylning!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentera 0
HUR KAN NÅGON VID SINA SINNES FULLA BRUK ENS FUNDERA PÅ ATT RÖSTA PÅ ETT PARTI VARS VALFILM SER UT SÅHÄR?! VA? HUR FAN KAN NÅGON PÅSTÅ ATT SVERIGEDEMOKRATERNA INTE ÄR RASISTER?

GAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!


Länkar här också eftersom jäkla blogg.se tar bort halva videon typ. Kan någon förklara för mig hur i helvete man kan tolka den här som icke-rasistisk? RÖSTA INTE PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA! Rösta på vad fan ni vill; rösta på Björklunds jävla sunkiga skolpolitik eller KDs älskade kärnfamiljsvurmande. MEN RÖSTA INTE PÅ SD! Snälla!
Kommentera 13
Jag tror att Sampo sitter och skrattar sig lycklig på pendeln på väg till jobbet nu. Han är nog nöjd med att han lyckades få upp mig innan åtta. Och det är ju bra, jag måste vända dygnet rätt eftersom jag börjar skolan nästa vecka! Dock var det bara på grund av att jag hade så jävla ont i magen att jag inte kunde somna om jag gick upp. Suck. Börjar bli riktigt förkyld också. Det bådar inte gott för internatet jag ska på i början av nästa vecka. Imorgon ska vi ha förlovningsfest också, men det ska jag tusan orka genom om jag så ska behöva bedöva mig själv med Ipren!

Sedan förregistreringen på måndag har jag inte gjort mycket annat än att städa och bekämpa min förkylning. Sen har jag kollat genom nästa hela första säsongen av Charmed/Förhäxad också. Den är lika bra som jag tyckte den var när jag gick typ i sexan och ville bli häxa mest av allt i hela världen. Nu ska jag titta på några avsnitt till innan jag börjar städa!

Åh titta här! Igår beställde jag en väska från Ellos. Perfekt skolväska att slänga ned både macbook och böcker ned.
Kommentera 4
Visa fler inlägg