Grattis Ell!

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Idag fyller min otroligt snygga och smarta kompis Ellen 21 år! Det firar vi med en födelsedagsgiraff.

Kommentera 1

Snöskurk!

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Gubben som bor högst upp i huset mittemot står och slänger ut snö från balkongen. Får man verkligen göra så?! Kan typ ingen DÖ eller något om den får snön i huvudet? Det är liksom stora snöklumpar. Han tar sin skyffel och bara HEJ OCH HÅÅÅÅÅ slänger ut hela skopor snö över räcket. Galning! Det ligger en lekpark alldeles nedanför också. Hyreshusmänniskor är alltid lite retarded och respektlösa. Mig själv innefattad. Obs. Generalisering!

Nä men idag kommer Cao förbi här och ska baka. Hon är i Stockholm över helgen och frågade om hon fick låna min ugn och precis som alla andra arbetslösa är jag ju desperat efter sällskap om dagarna så jag sa såklart ja.

Igår tänkte jag på något jätteviktigt och spännande som jag ville blogga om men det har jag glömt nu. Så vi sätter punkt.
Kommentera 1
Percy Jackson-filmen sög. De hade ändrat på allt så mycket att det hade kunnat vara en helt annan bok den byggde på. Inget var som i boken. Verkligen ingenting. Det var liksom inte så att det var lite som var ändrat. Utan allt. Totalt fail.

Percy vad jävligt snygg dock. Han är 92:a. Shame.
Kommentera 7
Visa fler inlägg