Äventyr

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Nu är kissen på väg till Sampos föräldrar och syster i Tyresö och jag ska börja packa. Vi åker till Dalarna imorgon, för att sedan dra vidare till Hälsingland på fredagen. Sedan åker vi tillbaka till Dalarna på onsdag och sen åker vi hem till Stockholm fredagen den 6:e augusti. Jag har ju haft semester hela sommaren, men Sampo började sina semsterveckor idag så han är glad att få komma ut på lite äventyr, haha.

Ska ni ut på några äventyr?
Kommentera 0

Hemvändare

Publicerat i: FUNDERINGAR
Nu är jag tillbaka i Stockholm och det känns underbart. Jag älskar att kunna få det bästa av två saker. Att bo i Stockholm (om än lite utanför) och kunna få drunkna i massan av folk och känna på den anonymitet jag aldrig hade i min hemstad. Utbudet på caféer och restauranger och affärer och underhållning här är också en fördel, likaså närheten till havet och de svalkande vindar som det kan innebära på sommaren. Men att samtidigt kunna åka och hälsa på föräldrarna i lilla Borlänge i Dalarna och leva småstadsliv; gå ut barfota i trädgården och åka på loppis som är så mycket billigare än i Stockholm. Det är fint det.

Men nu blev det ändå nästan en och en halv vecka i Dalarna och herregud vad skönt det var att kliva av tåget och se mer folk än jag sett på hela veckan och sen kunna hoppa på pendeln och komma hem till sin egen lägenhet där man själv bestämmer och sen få sova i sin egen säng bredvid världens finaste pojkvän medan världens drygaste katt sprang omkring. Jag kunde knappt stå still när tåget rullade in på perrongen och jag bara slängde mig av för att sedan bli sönderkramad av Sampo som kommit för att möta mig.

Samtidigt är det lite jobbigt att ha två ställen som man älskar så mycket, för man längtar alltid någonstans. När jag är i Dalarna längtar jag hem till Stockholm och till Sampo. När jag är i Stockholm längtar jag till Dalarna och till mamma, pappa och Victor. Det blir lite jobbigt ibland. Som att det alltid är något som saknas.

Nu är jag hemma i precis en vecka till innan jag och Sampo åker tillbaka till Dalarna, är där i några dagar och sen åker vi tillsammans med mamma och pappa till vårt sommarställe i Hälsingland. Det ska bli härligt!


vårt sommarställe ligger verkligen på landet!
Kommentera 3


Tack Johanna! En åskig, ganska tråkig, dag som denna så gjorde den här kommentaren mig galet glad! Det får mig nästan att orka skriva ett riktigt blogginlägg... men min hjärna är lite för mycket på semester för att klara av det. Marian Keyes är min favorit när det kommer till chicklit (En oväntad semester är ett mästerverk!) dessutom, så jag myste som bara den av jämförelsen med en sådan storhet!
Kommentera 0
Visa fler inlägg