Idag har jag stängt av hjärnan och inte gjort något alls. Jag var helt slut efter att ha varit barnvakt i helgen. Det är mer uttröttande än man tror. Jag och Sampo passade mina kusiner som är typ 10 månader och sju år. Det var roligt men ack så krävande. Barn kräver ständig vaksamhet. På bussen hem var vi ganska överens om att vänta ett bra tag till innan vi börjar fortplanta oss, så att säga.

Annars så vann rätt låt ESC, jag har bara tre seminarier den här veckan och sen är det sommarlov och det är härligt väder ute. Nu ska jag hoppa in duschen och sen kanske köpa glass. Min nya favorit är nog Magnum Gold; salt i glass funkar förvånande nog! Vilken är din favorit den här säsongen?

Kommentera 2
Två dagar i rad har jag gått upp klockan kvart i sex. Två dagar i rad har jag trott att jag ska dö när jag gjort det. Men imorgon behöver jag inte vara på universitetet klockan nio så jag får sova. Men det gick bra på seminariet idag. Sen åkte jag till Mineur och åt chevrébaguette och väntade på Elin, som sen smsade att hon inte kunde komma. Det var trist, men jag satt kvar och skrev klart allt jag behöver i pluggväg, så nu är jag klar. Behöver bara gå på tre seminarier nästa vecka och sen har jag SOMMARLOV.

För att fira den här fantastiska händelsen köpte jag en fin bricka med moln. Varje gång man går till Mineur går man nämligen förbi en liten butik och den där brickan har lockat mig ett halvår nu. Så nu slog jag till. Den var fantastiskt söt. Väl i Jakan gick jag till centrum och införskaffade förnödenheter; ny mascara (köpte nya False Lash Effect från MaxFactor, men när jag kom hem märkte jag att jag råkat tagit blå... vilket jag INTE vill ha, så jag hoppas att jag kan byta imorgon, om inte kommer jag gråta ögonen ur mig för den kostade 175 spänn), strumpbyxor, sminkborttagning och trosor. Allt var asnice, förutom failmascaran. Buhu. Jag som var så pepp på att prova den direkt. Hoppas Lindex är snälla mot mig och låter mig byta. Det borde göra det, för det står att man får byta plomberad kosmetika, och jag har inte tagit bort den där... plastsaken.


BRICKA! Fast färgerna är finare när de inte syns genom en kamera som är inbygg på en Macbook.
Kommentera 6
Idag ska jag pluggapluggaplugga. Imorgon har jag mitt första ventileringstillfälle för uppsatsen. Fast min uppsats kommer inte behandlas förän i början av juni. Först då får jag veta mitt betyg också. Men jag har mycket att göra ändå. Skriva omdömen på tre uppsatser och kolla akribi (källor och noter) på en, vilket betyder att jag ska bege mig till KB imorgon efter seminariet på universitetet. Uh vad drygt det känns, jag är desperat efter sommarlov. Men idag ska jag passa på att kika lite på klänning (vill hitta något tjusigt till lillebrors student) när jag ändå ska till biblioteket som ligger i gallerian i Jakan och imorgon ska jag luncha med Sampo också innan jag gräver ned mig bland dammiga pärmar på KB. Så lite roligt i allt det tråkiga.

Kommentera 0
Visa fler inlägg