Drabbas av en obeskrivlig lust att kolla på Dawson's Creek!
Kommentera 0
Jag är så trött att jag nästan dör just nu. Snart ska jag hoppa i säng.

Sampo och jag har precis sett tre avsnitt av serien Fringe. Sampo gillar den jättemycket, medan jag tycker den är ganska dålig. Jag tycker inte att den har trovärdig plot, typ folk gör hjärnkirurgi i dammiga labb och ingen ser något problem med det. Hej hej infektionsrisk. Sedan hatar jag en av de manliga huvudkaraktärerna, för det är en sådan där riktigt sunkig glorifiering av "den manliga galenskapen", och jag tycker inte att världen behöver en till sådan. För att inte tala om den kvinnliga huvudkaraktären vars funktion hittills har varit att se snygg ut och springa ikapp skurken på slutet. Buhu! Det enda som är bra är att Pacey från Dawson's Creek är med och är snygg.

Jag är superbesviken, för jag är desperat efter en bra serie nu när vi sett ikapp alla säsonger av Supernatural. Några som har tips på bra serier i stil med Supernatural och X-files? Gärna med snygga karlar. Säg inte Buffy eller Angel bara, för de har jag övervägt själv.


Jag behöver något att kolla på nu när jag måste vänta en vecka mellan varje avsnitt med dessa hunkar! Och för att ni ska förstå nivån av min abstinens efter serien så slänger jag in bilden nedan. Mmmm....

Kommentera 6
Emma sa i en kommentar att det "vore intressant att höra dina åsikter om H&Ms Lanvin-samarbete. Både om designen och att kläderna bara finns upp till storlek 42!"

Jag är ju inte den som nekar en så trevlig person att få höra mina åsikter, så jag ska absolut stilla nyfikenheten.

Vad gäller designen är jag ruskigt besviken. Jag förväntade mig mer, inte kläder som ser ut som halvfärdiga Asos-plagg. Inte för att det är något fel på Asos, jag älskar Asos Curve, men från Lanvin känner jag att jag väntade mig mer. Lite mer spänning, lite mer ansträngning. Not a fan av kollektionen med andra ord. Hanna Fridén har skrivt bra om den, och jag håller med.

Dock gillar jag dessa två, känns lite Betsey Johnson, eller amerikansk high school prom!


Vad gäller att kollektionen bara kommer finnas upp till storlek 42. Självklart tycker jag att det suger och jag förstår verkligen inte varför man väljer att alienera en del av sin kundkrets på det sättet. Klänningarna ovan skulle ju passa lika bra på en tjock kropp som på en smal kropp. Men det finns väl någon sorts twisted logic med det, typ att tjocka tjejer inte vill ha designerkläder utan drömmer om att få gömma sig i en tunika storlek liten babyelefant. Men jag är inte det minsta förvånad att den bara finns upp till storlek 42, för detta verkar ju vara en trend. Samma sak var det ju med Lindex Affordable Luxury-kollektion. Det suger.
Kommentera 1
Visa fler inlägg