Jag ska ju gifta mig om lite mindre än två år. Självklart har jag börjat planera. Jag har fasen läst bröllopsbloggar i  ett halvår nu. Det är lite pinsamt kanske. Jag tror jag vet precis hur jag vill ha det, men det är lite spretigt fortfarande. Men det blir nog fint tillslut. Annars kan man ju bjuda på sprit så att folk glömmer bort allt.

Samtliga bilder är från Style me pretty.


Hela miljön ska vara lite som stulen från någon pastellig men ändå sepiatonad indiefilm.


På bordet vill jag såklart ha missmatchat och blommor i gamla glasflaskor och burkar och så lite spets och pastell och ännumera spets.


Maten är ju viktigast nästan. Pappsugrör och mer pastell och smårätter. Och hjärtan och körsbärsblom.


Fast att jag ska vara snygg är ju också ganska centralt.


Lite den här känslan vill jag ha på hela alltet.


Fast ändå såhär. Ser det inte ut som Cathy och Heathcliff mitt ute på heden förresten?
Kommentera 0
Nu har jag varit sjuk i en vecka snart och missar således en massa föreläsningar. Så det blir till att läsa massa anatomi hemma. Jag blir så förvirrad när jag läser om cellen; alla jodkanaler och pre-mRna och hejsanhoppsan bara rör runt det i huvudet på mig. Jag blir livrädd för att jag aldrig ska hinna lära mig allt och köra på tentan och sen går allt åt helveteeee. Sen ger jag mig själv en mental bitch slap för att förmå mig själv att sluta måla upp katastrofscenarios hela tiden.
Kommentera 2
Min förkylning har ingen bättring i sikte. Istället har jag ju drabbats av hosta som kommer i attacker så snart jag pratar längre än någon minut. Eftersom att jag älskar att prata (ett ex besvarade en gång "beskriv hanna i 3 ord" med "prata, pratade, pratat") så kan man ju räkna ut att det blir många hostattacker.
Kommentera 0
Visa fler inlägg